Temat już był poruszany, Upadek Króla.......... po odkryciu obelisków u mnie na mapie nic nie widać...... gdzie są te łzy Ashry.... podobno są 3 miejsca, proszę wskażcie mi je.....nawet zdjęcie mapy.... proszę, utknąłem...... nie wiem gdzie kopać.....Z góry wielkie dzięki....
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 04 Sie, 2006 19:23
Kurcze, jednak pomogło, ale ten diabeł jest najgorszy. Nie moge go pokonac! To tylko on mi przeszkadza!
A trzeba gdzies kopac? Czym?
[ Dodano: Pią 25 Sie, 2006 20:16 ]
Dobra, diabel pokonany juz na poczatku. Ale pozniej mam juz tak kiepskie wojsko ze nie mam juz kim pokonywac impow i rogatych demonow czyli ttych najgorszych!
Hehe, ale heca. Dzisiaj ogladm ulotke z MediaMarkt i jest gra Heroes (..) V za...50 zl!
To mnie przerazilo. Nie wiem czy wy tez to zauwazyliscie? Ja bylam jakies 3 tygodnie temu w hypernovej i widzialam ja za 119zl!!!
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
pomocy ! proszę powiedzcie mi jak wiecie dlaczego nie mogę wgrać żadnego patagdy ? chcę go zainstalować to on nie może odnaleźć gry. Mówię tu o Heros 5 i jeszcze jedno: chciałem kody, w pisałem co trzeba, ale po naciśnięciu tyle nic się nie dzieje .. błagam pomóżcie