| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dreadmaker!!!!!!!!!! :P
Autor Wiadomość
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 16 Sie, 2003 16:38   Dreadmaker!!!!!!!!!! :P Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower jezeli ktos chce i mieszka gdzies w poblizu mnie moge mu zrobic dready :p !!!!!!! hihih Flower

Weronika
Gość
PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 13:54   

a co to jest?
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 14:04   

To takie kołtunki, zaraz, znajdę może jakieś zdjęcie...
O, mam!
http://www.republika.pl/dugi9/tap8.jpg
Widzisz faceta drugiego od lewej? On ma dredy Smile
Powrót do góry
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 14:09   Re: Dreadmaker!!!!!!!!!! :P Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sandra napisał/a:
Flower jezeli ktos chce i mieszka gdzies w poblizu mnie moge mu zrobic dready :p !!!!!!! hihih Flower

Chodzi tu o dredy wiec pisz po polsku bo niekażdy może załapac oco biega Wink . Pozdrawiam

Numer ICQ
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 17:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A jak robisz te dredy??? ;]

Numer Gadu-Gadu
730730
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 19:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gościówa napisał/a:
A jak robisz te dredy??? ;]

Wlasnie! Czy to trudne? Very Happy

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2003 10:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Te włosy sie jakoś targa, skręca czy cos takiego...ale nie wem do końca jak żeby sie to trzymało ;]
Tylko szkoda ze dredów sie nie da rozplatac ( niby sie da ale bardzo trudno trwa to kilka godzin a wlosy śa potem zniszczone) tylko trzeba obciąć Sad Dlatego sobie nie robie dredów.

Numer Gadu-Gadu
730730
Weronika
Gość
PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2003 11:00   

Ty i dredy?
Nie wyobrażam sobie ciebie może że cie nie wiedziałam
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2003 17:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weronika napisał/a:
Ty i dredy?
Nie wyobrażam sobie ciebie może że cie nie wiedziałam

Do mnie to było? OStatnio dredy są nie tylko modne nie tylko u męzczyzn ale i u kobiet i mi się to nawet podoba!! Nie znasz mnie , nawet nie wiesz jak wyglądam więc wstrzymaj się od tak pochopnych komentarzy co?
p.s nie chce być niemiła, ale skoro kogoś nie znasz to go nie oceniaj i nie mów jak ma sie ubierac i jakie nosić fryzury bo to tylko i wyłacznie sprawa indywidualna człowieka!! Kazdy nosi to w czym sie dobrze czuje!

Numer Gadu-Gadu
730730
cornelia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2003 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gościówa napisał/a:
Te włosy sie jakoś targa, skręca czy cos takiego...ale nie wem do końca jak żeby sie to trzymało ;]
Tylko szkoda ze dredów sie nie da rozplatac ( niby sie da ale bardzo trudno trwa to kilka godzin a wlosy śa potem zniszczone) tylko trzeba obciąć Sad Dlatego sobie nie robie dredów.
No to nie zrobie sobie dredów i tym samym uniknę kłopotów Razz

Numer Gadu-Gadu
9390031
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2003 11:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
dredy są dla włosów niezdrowe możliwe że fajnie wyglądają ale
włosuy później potrzebują czasu żeby dojśc do popredniego stanu
prawdziwych dredów nie da się rozczesać można je tylko ściąć
więc dla dziewczyn hmm moim zdaniem to troszke nie zabardzo chociaż
możliwe jest jednak doczpianie sztucznych dredów mniej z nimi
kłopotu gdy chcemy sie ich pozbyć
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2003 13:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kazdy ma inny gust...ale mi się podobaja dredy...sądze że dziewczyny fajnie w nich wyglądają...oczywiście nie do każdego taka fryzura pasuje!! Mam jedna koleżankę z dredami i wygląda w nich SUPPPPPER ma je już od roku...ale narazie nie planuje zmiany fryzury więc je nadal dokręca. Aha i jeszce jedno dredy da się rozplątać ( mówili kiedys w telewizji) ale trwa to około 6 godzin...i włosy sa potem potargane...zniszczone...itp..więc lepiej przestać dready dokręcać...poczekać aż włosy urosną kilka centymwtrów i dopiero pottem obciąc je. Będzie się miało wtedy włosy na chłopka opbciete...ale jak dziewczyna nie boi sie zrobic sobie dredów tto i nie powinna sie bać obciąć włosów na chłopka. to zalezy od charakteru dziewczyny...jedna w zyciu by sie tak nie obcięła a innej jest to obojętne...ale osatnio sa modne krutkie włosy postawione na żel ;]
Oczywiscie ja bym nie chciała sie obciąc nigdy na chlopka ( mi by było chyba nie ładnie)...i dlatego dredow sobie nie zrobie...bo potem musiałabym sie obicąc...a pozatym mam za słąbe włosy...a do dredow trzeba miec wlosy mocne i grube...
p.s moja mam w zyciu byla obcięta raz na jezyka ( jak miała około 25 lat) i z 5 razy na chłopka...teraz tez jest na chłopka - i jest jej fajnie Smile) TO ZALEZY OD TYPU I WYGLĄDU CZŁOWIEKA ---> każdemu ładnie w czym innym..

Numer Gadu-Gadu
730730
Odpowiedz do tematu