| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Czy wiek ma znaczenie/
Autor Wiadomość
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 29 Sty, 2006 11:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Różnica wieku? Mi i mojemu kochanemu to nie przeszkadza. Wszystko zależy od ludzi, a metryki wtedy nie mają wielkszego znaczenia. Wiem z doświadczenia, mój kochany jest ode mnie o 9 lat starszy Wink

- Sorki, przypadkiem zobaczyłem w Twój profil - jeżeli podana tam przez Ciebie data urodzenia jest prawdziwa, to masz niecałe 15 lat, a Twój partner 24?!

(Już pomijając, że jak dla mnie na taki wiek, to ta różnica jest o wieeeele zaduża, to na miejscu "twojego kochanego" zacząłbym obawiać się prokuratora - stosunek seksualny osoby posiadającej ukończone 17 (bodajże) lat z osobą, która nie ukończyła 15 roku życia jest w prawie polskim traktowane jako >>>PEDOFILIA<<<... )

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 29 Sty, 2006 12:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jestem pewny że jej rodzice nie wiedzą że ona ma chłopaka, albo myślą, że on jest w jej wieku. moja znajoma 15 letnia miała chłopaka w wieku 27 lat co jest już przegięciem totalnym na szczęście ona jest normalna i gdy tylko zaproponował jej seks to z nim zerwała

Numer Gadu-Gadu
1550297
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 07 Sie, 2006 18:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak czytam wasze wypowiedzi .... i czekam tylko aż ktoś napisze że jeśli chce sie uprawiać sex to trzeba kogos baaaardzo mocno kochać, być z nim 5 lat, mieszkać pod 1 dachem i być oczywiście po ślubie ..... jak dla mnie wiek odgrywa rolę .. ale bardzo mała ... jeśli chodzi o zwiazki gdzie chlopak(mężczyzna) jest od dziewczyny straszy wiecej niz o 7 lat ... to jest to troszQ przegiecie ...;/ do uprawiania sexu oczywiscie jest potrzebne zaufanie .. moze milosc, ale niekoniecznie (chociaz to wskazane). Nie chce tu zachecac 11-letnich dziewczynek do uprawiania sexu.. bo wydaje mi sie ze jest to nieodpowiedni wiek ... ale ... to jest sprawa każdego z osobna kiedy zacznie wspolzycie...poprostu taka osob powinna byc dojrzala emocjonalnie...takie jest moje zdanie.. PzDr ... =]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pon 07 Sie, 2006 23:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I powinny miec jakas wiedze o zabezpieczeniach, a ostatnio na innym forum jakis szczyl zalamywal sie, ze jego dziewczyna zaszla z nim w ciaze, ale naszczescie dobrze sie skonczylo Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4419134
mietek
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Sie, 2006 23:48   

Laki napisał/a:
I powinny miec jakas wiedze o zabezpieczeniach, a ostatnio na innym forum jakis szczyl zalamywal sie, ze jego dziewczyna zaszla z nim w ciaze, ale naszczescie dobrze sie skonczylo Very Happy

znaczy się, skrobanka Question
Powrót do góry
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pon 07 Sie, 2006 23:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

seks to indywidualna sprawa kazdego i kazdy ma na te sprawe swoj poglad. sadze ze wiek odgrywa tu wazna role i przynajmniej do 16-tego roku zycia powinno byc surowo zabronione uprawianie seksu:P ja tam nikomu niczego nie zaluje, ale np skad te niechciane ciaze u mlodych dziewczat?w moim bliskim otoczeniu ostatnio bylo z 5;/ (wszystkie dziewczyny mialy ok.16lat). dlatego ja czekam jeszcze na swoj pierwszy raz pomimo tego ze bardzo kocham mojego chlopaka i jestesmy ze soba juz ponad rok. pomimo to ze sa zabezpieczenia itd wole poczekac na bardziej odpowiedni moment (nie mowie tu o zostaniu dziewica do slubu, bo to chyba niedzisiejsze:P)... sie zobaczy jak sie to dalej potoczy;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi