witam...mam taki problem....ostanio bawiliśmy się z moją dziewczyną...ocieraliśmy się naszymi narządami...byliśmy oboje w bieliźnie ale wyplynęło mi trochę wydzieliny z penisa...moja dziewczyna zaraz po tym się umyła i zmieniła bieliznę...czy mimo wszystko istnieje możliwość że jest w ciąży?? boimy się że plemniki mogły przejść przez bieliznę.. prosze o pomoc...
Wysłany: Pią 30 Gru, 2005 23:35
GTW - To po co ocierasz się o swoją panienkę nie wiedząc nic na ten temat? Dosłownie nic... Nasty ironizowała... to taki środek stylistyczny. Nie, nie ma on nic wspólnego z seksem panie koguciku. To dotyczy języka polskiego. Wracając do tematu seksu - Poczytaj nieco...
PS: Odpowiedziałem już na twoje pytanie, możesz odejść w pokoju.
Ja jestem pewna, że to prowokacja. A jezeli nie:
Weź majtki, spodnie, spodnie, bokserki. Półóż jedno na drugie. Weź rolkę papieru toaletowego i wsadź pod całość. Lej wodę [ok. 2 łyżek stołowych] na bokserki.
Wyjmij papier i zobacz czy jest w środku mokry. Nie? A teraz pomyśl sobie, że pochwa nie jest tak szeroka jak dziura od rolki.
Albo masz kilka lat, albo pierwszy raz w zyciu slyszysz o wytrysku i spermie.