Hm... generalnie w takich sklepach jak House,Americanos,Reporter.Lee i tym podobne :] strasznie Big Stara nie lubie, nie wiem czemu o, lubie jeszcze Tally Weijl i sklepy do niego podobne :] a ile wydaje?He he, odpowiem bardzo madrze,ale to zalezy od ceny ubrania
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 23 Lut, 2006 11:07
zakupy zazwyczaj w galeri dominikanskiej, lub na bielanach wroclawskich, sklep: ostatnio najwiecej ladnych rzeczy w hausie znalazlam, wiec tam, a ile wydaje? zalezy ile mam do wydania
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 23 Lut, 2006 20:46
wszystko mi jedno ;P.
Zalezy ile kasy mam.reserved,h&m,bigstar i jakies inne mniej znane sklepy,zalezy gdzie jestem.jakies tzw 'niefirmowe' tez ;P.
A ja będe z furomowiczami całkiem szczera. Najczęściaj ciuszki kupuje na targach i w deepie. W orginalnych sklepach też często jednak żadziej niż na targu. Nie wstydze się tego, bo to nie są uzywane czy cuś.wszystko jest nowe itd. A czasami jest to samo co w orginalnych sklepach .
_________________ "Kochaj i szalej, nie pytaj co dalej, baw się i grzesz - miłością się ciesz ... "
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sro 09 Sie, 2006 11:06
Ja kupuję na targu (ale nie używane), lub np. w Reserved, w Cropp Townie, lub ubrania firmy Hac&Hac, Wenice, Vagando, Petto, ale częściej w Reserved, Croppie i na targu niż te rzeczy. I to chyba tyle.
Mam trochę ograniczony wybór, bo u mnie w Tarnowie jest mniej sklepów z odzieżą niż np. w Warszawie czy Wrocławiu, no i u mnie nie ma sklepów typu H&M, czy jakieś Galerie itp. Natomiast marzy mi się sklep z biżuterią Bijou Brigitte
_________________ Just freelove...
Ostatnio zmieniony przez Monik dnia Sro 09 Sie, 2006 11:09, w całości zmieniany 1 raz
Ja kupuje w roznych sklepach. Mam dwa Malle w miescie "Galerie Łodzka" i "Manufaktura" i jak cos chce kupic to tam chodze, ale moj ulubiony sklep - "House" Warto tez jezdzic do Stanow, tam maja Outlety, mozna kupic bluzki ze strych kolekcji, za 9$, albo 3 za 18$ i wszystko ze znaczkiem Nike, Adidas, Reebok, a nawet Armani Exchange, a te same w Polsce sprzedaje sie za 200zł