| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Rozmowy chłopców-ciągle o tym ;/
Autor Wiadomość
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 11 Sie, 2006 12:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Laki napisał/a:
Wiecie, ze wiecej kobiet w Wielkiej Brytanii ma wibratory niz pralki Shocked

Ale jak na pralce siądziesz i coś sobie wetkniesz to pewnie też bardzo fajnie wibruje. Jakieś mało pomysłowe te Angielki albo oszczędne, bo wibrator jest tańszy.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rotorvator Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 11 Sie, 2006 13:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

smutna napisał/a:
i tu mamy dowod ze jednak chlopcy lubia dyskutowac na takie tematy:D

a dziewczynki to czytają.
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 12 Sie, 2006 01:08   

Słupek napisał/a:
Ant0n napisał/a:
Shaunri napisał/a:
Ja, stoją na 10 razy wyższym poziomie niż internetowy szmelc. Tona penisów, pochw, nekrofilii, pedofilii, zoofilii - Na co to komu?

nigdy nie waliles widzac blowjoba z koniem w roli glownej?

Nie no, niezłe klimaty. Lubisz filmy o koniach? :mrgreen:

sorry, nic Ci nie wysle
Powrót do góry
michas11 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 24 Sie, 2006 21:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie w klasie nie słyszałem zeby chlopaki rozmawiali o takich sprawach

Numer Gadu-Gadu
9492985
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 24 Sie, 2006 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

michas11> Jesteś w seminarium? Smile

smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 00:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to pewnie juz niedlugo zacznie sie ich zainteresowanie seksem i nie martw sie napewno jeszcze cos o tym uslyszysz;)
Powrót do góry
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 01:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Swoją drogą, zapóźnione teraz są te dzieci, mnie w jego wieku bardziej interesowały pewne sprawy Very Happy

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 08:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek - Ostatnio na innym forum zrodziła się kłótnia, że takie rzeczy są "NIENORMALNE!". Ja biedny jeden przeciwko wszystkim forumowiczom, ja mówię "Tak, myslałem o seksie", a oni "Nie, my nigdy!" O_o O w pytę, ciemnota światowa nadchodzi, ich dzieci po 18-tce będą się dowiadywać skąd się wzięły, skoro to taka siara rozmawiać o seksie O_o
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 09:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zadna siara, lepiej teraz poznac- w wieku dorastania, niz pozniej niemiec pojecia o zabezpieczeniach i doczekac sie niechcianej ciazy Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 10:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Słupek - Ostatnio na innym forum zrodziła się kłótnia, że takie rzeczy są "NIENORMALNE!". Ja biedny jeden przeciwko wszystkim forumowiczom, ja mówię "Tak, myslałem o seksie", a oni "Nie, my nigdy!" O_o O w pytę, ciemnota światowa nadchodzi, ich dzieci po 18-tce będą się dowiadywać skąd się wzięły, skoro to taka siara rozmawiać o seksie O_o

Zarzuć link na priv, poczytałbym Smile

Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 12:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
Zarzuć link na priv, poczytałbym

No ja tez bym prosil Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 13:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zawiodę was bo wątek zapewne poleciał z powodu flame'u jaki tam nieuchronnie wystąpił ; P, ale poszukam, zobaczę.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 15:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no i dobrze ze w tyieq wieq nie mysla o takich rzeczach:) przynajmniej nie bedzie neichcianych ciazy i mlodych matek Razzbiggrin
Powrót do góry
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja to widzę tak, że nagle zaczną się tym interesować, ale będzie już za późno. Zaczną się gzić bez przygotowania teoretycznego (bo skąd? z lekcji w szkole? wolne żarty) i będzie sporo niechcianych ciąży. Nie dysponuję odpowiednią statystyką, ale z tego co pamiętam, najmniej niechcianych ciąż jest m.in. w Szwecji, w której edukację seksualną prowadzi się prawie że od przedszkola (ale to już materiał na inni wątek, w którym się też kiedyś wypowiadałem).

Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 16:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no z tym ze trzeba by dzieciaki uswiadamiac to sie zgodze w 100% ale wine ponosi tu chyba szkola bo nie bardzo przygotowane sa te lekcje "przygotowania do zycia w rodzinie" ;] ale chodzi mi w tej chwili o to ze to chyba dobrze ze chlopcy jeszcze nie gadaja w ciaz jakie to fajne filmiki ogladali kiedy rodzicow nie bylo w domu jesli maja dopiero 11lat;] bo to chyba jeszcze nie odpowiedni czas;]
Powrót do góry
Strona 4 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu