Dzień dobry wszystkim
Otóż mam taki problem:
Dwa miesiace temu wreszcie przestalam obgryzac poznokcie ale dzisiaj połamałam 4 paznokcie czy znacie jakies srodki które przyspieszają wzrost paznokci???
prosze podajcie mi cene i nazwe produktu i jak on dziala.
Prosze
Przeniosłam temat do odpowiedniejszego działu - Nikita.
Taa.. znam =] Ale nie testowałam osobiscie natomiast znam takie :
Odzywka+ przyspieszacz 2 w 1 Sally Hansen( złota butelka ) kosztuje 45 zł.
Moja znjaoma jest zachwycona.. Nie niszczy paznokci wręcz przeciwnie, pielęgnuje je, starcza na długo, ona używa go raz w tygodniu i ma go już 8 miesiąc.. Jest jej zdaniem naprawde dobry ..
Niestety więcej nie znam ..
Ten jest drogi, ale podobno warty tej ceny ..
Pozdrawiam, Tisiana =]
_________________ *...NiE KoChAj NiKoGo JaK NiE WyZnA MiŁoŚcI...OkRoPnY BóL To MiŁoŚć BeZ WzAjEmNoścI...*
*...MiŁoŚć JeSt JaK ŻmIjA...MęCzY DrĘcZy I ZaBiJa...*
*...NaJwAżNiEjSzE JeSt NiEwIdzIaLnE DlA OcZu(...)OcZy Są ŚlEpE,SzUkAć NaLeŻy SeRcEm...*
a ja polecam odzywki z avonu kosztuja ok.15zl. i ja je sobie chwale;) udalo mi sie odbudowac paznokcie po zerwaniu akryli:P (a paznokcie po tym zabiegu wygladaly okrutnie:P)
ale jesli chcesz miec ladne nielamliwe paznokcie to zrob sobie zelki:D hihi
mozesz je zalozyc u kosmetyczki lub czasem niektorzy zakladaja je prywatnie w domq. jesi chodzisz do kiogos prywatnie to ok.35zl i masz spokoj na miesiac i masz ladnie wygladajace paznokietki;)
nie musimy wszystkiego tak zaraz brac do siebie:] prywatnie czyli w domq do swojej kieszeni, a nie w salonie gdzie moze pracowac kilka kosmetyczek i zarabiaja przede wszystkim na swoje szefostwo;]