3 klasa: zdobycie pierwszego miejsca w konkursie plastycznym w Tarnowie
zdobycie 3 miejsca w Tarnowie w konkursie Andersenowskim
4 klasa:
zdobycie 6 miejsca na ok 26 miejsc w szkolnym konkursie ortograficznym
Najwyższa średnia w klasie, 2 średnia w szkole (wyprzedziła mnie szóstoklasistka o jedną ocenę ^^)
No i jeszcze jestem najlepsza w klasie z dyktand (przez całą 4, zresztą 3 też, nie miałam ani jednej oceny poniżej 5, a 6 dostawać nie można : P ) ^^
Nie są to jakieś wyszukane sukcesy, ale jak na razie to mi to wystarczy : P
Aha, jeszcze nauczyłam się czytać w wieku przedszkolnym ^^ a w zerówce czytałam dzieciom bajki, jak pani nie miała czasu ^^
Mamy pisać, o naszych największych sukcesach (takich, jakie my uważamy, że są największymi), więc dla każdego ten sukces jest inny. Dla jednego może to być I miejsce w jakieś olimpiadzie, a dla drugiego nauczenie się robić balonów z gumy. Dla mnie np. to, ze nauczyłam się szybko czytać było dlatego sukcesem, bo teraz jak byłam w IV klasie to niektórzy jeszcze nie czytali najlepiej. Albo że moja pierwsza w życiu średnia była wysoka, też się z tego cieszę A ty, Laki, też opisałeś swoje osiągnięcia. Nikt Ci nie napisał, że się przechwalasz, prawda? No właśnie. Zakopujmy topory wojenne i żyjmy wszyscy długo i szczęśliwie ^^
Ant0n napisał/a:
nie no, pissze z wiekszym sensem niz niejedna 15stka ; )
nie no, pisze z mniejszym sensem niż niejeden pięciolatek ; ) (oko za oko : P )
Mój największy sukces - siedzę tu ponad pół roku i jeszcze jestem w miarę zdrowy na umyśle.
Szkolne sukcesy - finalista w woj. konkursach: j. polskiego, informatyki, matematyki, sensowne liceum
Więcej grzechów nie pamiętam...
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer