Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Wto 29 Sie, 2006 12:04 Film
Czy wie ktoś może, z jakiej strony można ściągnąć "Wyznania Gejszy" (Memoirs of a Geisha)? Szukałam na Googlach, ale znalazłam samą zapowiedź A chciałabym go oglądnąć, bo książka jest świetna. A więc proszę o pomoc
Aha, a jeśli ktoś z Was ma ten film na swoim kompie, to niech napisze, umówimy się na gg i mi prześle
Pozdrówka.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 29 Sie, 2006 12:08
dziewczyno, ty wiesz ile film zajmuje chyba nie, filmów się nie ściąga ze stron, ściągnij jakiś program do ściągania torrentów i poszukaj na stronie z torrentami filmu..
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Jeszcze dodam, że są potrzebne odpowiednie programy(choć to powinno być oczywiste):
www.thepiratebay.com - wystarczy przeglądarka Opera lub inny klient torrentów
www.osloskop.net i www.osiolek.com -dowolny klient sieci eDonkey
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer