| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
RedDragon
Autor Wiadomość
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 11:51   RedDragon Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czesc chlopaki i dziewczyny gral ktos z was reddragon moim zdaniem to jedna z najfajniejszych gierek on-line wciagajaca tylko szkoda ze po jakims czasie sie nudzi gralem w ta gre bardzo dlugo i przestalem bo mi sie znudzila a szkoda bo to super zabawa Wink naprawde polecam jakie macie osiagniecia w tej gierce w jakich koalicjach jestescie i na kturymmiejscu jest wasza koalicja piszcie tutaj Very Happy

http://www.reddragon.pl

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 14:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zaraz pogram a tobie teraz polecam www.tibia.com fajna gra tylko przestalem grac bo to juz nie to co kiedys kiedys bylo super bo byli normalni ludzie ale przyszli nooby i wiesniaki i tera jest [cenzura] bo wszyscy zabijaja innych graczy i kradna !!!!!!!gra zeszla na psy a gralem w nia 2 lata
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 14:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ok dzieki za rade Wink napewno oblukamm ta gierke Wink

Numer Gadu-Gadu
3259633
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 16:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam pytanie w red dragon jak juz mam zrobione 29/29 tur to co dalej. ok juz wiem
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na dzis koniec wlasnie ta gra na tym polega ze sie tak szybko nie nudzi jutro rano bedziesz mial juz nowe tury natomiast dzis juz koniec nie mozesz grac juz dzis Wink

P.S: i jakie wrazenia podoba sie gra Question

Numer Gadu-Gadu
3259633
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 16:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aha jeszcze cos dla tych co nie grali w to wiem ze z wygladu nie zaciekawa zawsze sie smialem z kumpla ze w to gra ale jak sam sprubowalem to z dnia na dzien nie moglem sie doczekac nowych tur i porannego przeliczenia bo tam tak nie ma ze wejdzie sie np. o godzinie 00:1 i juz sa nowe tury o godzinie chyba 6 czy 5 nie wiem zreszta juz nie pamietam jest przeliczenie i sa nowe tury zycze milej gry i zabawy napewno nie pozalujecie tej gry jest Cool Very Happy

Numer Gadu-Gadu
3259633
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 16:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak fajna i codziennie bede dostawal po 29tur?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 18:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz z turami jest różnie raz 29 czasami nawet pod zad rożnie jest nie zawsze tyle samo Wink czasami mniej czasami nawet wiecej Very Happy

Numer Gadu-Gadu
3259633
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ok dzieki a jak tam grasz w tibie? :0
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 19:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój kumpel w to często gra, ale ja nie miałem okazji zagrać.
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja gralem w tibie ponad 2lata ale mowie ci ze kiedy bo tera takie bydlaki przyszly i zniszcyly cala gre wszyscy najlepsi i najfajniejsi gracze odeszli bo z tibi takie gowno zrobili (sory za zwroty ale wkurza mnie to)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Tim Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 19:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Probowalam grac w rd ale mi sie nie spodobalo a tibia ta to dopiero klasa najlepsza gra on-line zadna gra sie z niom nie równa Wink gra tu kotoś Question
Eternia: Dip Dipu
Libera: Herkulis
Rambo Pirat

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak super to bylo jeszcze z rok temu kiedys zeby sie dostac do gildi bylo sie trzeba zasluzyc a tera kazdy noob ktory zasad gry nie zna moze sie do niej dostac a i kiedys nie bylo tylu zlodziej i pk a tera jak ciogniesz ze soba cos po ziemi to odrazu wszyscy sie zucaja !!!!!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 19:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gladiatorpl Taa słyszałem o masakrach polacy zrobili sie sprzedajni ale nie jest tak do końca nie wiem jak tibia wyglądała wcześniej ale zawsze znajdzie sie jakis debil co będzie świrował

Junior
Junior

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 20:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

żucają sie i to wnerwia ale powiem ci że na ab nie jes tak zle Wink opowiem ci mojom przygode dzisiaj na main (weszłem kolejnym chopkiem ) z debilnym PK szlem z ab do carllin bo zostawilem tam swoje zeczy w dep Wink i jakis ciul magik zaczol do mnie walić czarami strzelil mnie 2 razy i zabrał mi pół życia spiepszałem assz sie kużyło ale lagi ( stały probem z natem ) i dogonił mnie juz torche ale nie na tyle zeby mnie lutnoc i mowil ze jak mu dam kase to mnei zostawi wziolem mu 31 gp zucilem i pobiegł semp jeden puzniej z qumplem gadalem w dep i zobaczylem tego debila zaczeliśmy go straszyć ale wiesz z 8 lev Wink jak go dorwe to mu tak nakopie ze zabije psa bo mieszka najprawdopodobniej w ab biggrin

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu