Niedawno kupiłam sobie stanik push-up i pod bluzką wygląda normalnie, ale tak to trochę odstaje. Boję się, że dziewczyny, jak będziemy się przebierać na wf-ie, będą się ze mnie wyśmiewać. I mam jeszcze jeden problem, bo oprócz tego push-up'u mam inne staniki, ale to takie z materiału, bez miseczek i jak założe taki to mam od razu mniejszy biust i boję się, że z tego powodu też będą się ze mnie wyśmiewać np. że raz mam biust, a raz nie, czy coś takiego.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Wto 29 Sie, 2006 12:24
Aga002 napisał/a:
Niedawno kupiłam sobie stanik push-up
no widziesz. jednak mnie posluchalas
Aga002 napisał/a:
Boję się, że dziewczyny, jak będziemy się przebierać na wf-ie, będą się ze mnie wyśmiewać
odwroc sie do dziewczyn tylem albo przebierz sie w lazience jesli jest taka mozliwosc
Aga002 napisał/a:
oprócz tego push-up'u mam inne staniki, ale to takie z materiału, bez miseczek i jak założe taki to mam od razu mniejszy biust i boję się, że z tego powodu też będą się ze mnie wyśmiewać np. że raz mam biust, a raz nie, czy coś takiego
wspominalam juz wczesniej w innym temacie ktory zalozylas, ze jesli zdecydujesz sie nosic stanik push-up to musiasz juz sie tego trzymac. jak nie chcesz zeby sie z ciebie smialy to nie nos normalnych stanikow
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 29 Sie, 2006 13:00
nie może odstawać, jeśli masz za małe do tego biustonosza, no to jednocześnie on jest za duży, a biustonosz ma byc idealnie dopasowany, zostaw go, i poczekaj aż będzie dobry, a narazie kup taki, jaki będzie na ciebie naprawdę dobry.
hehe to pocwicz moze w domq przebieranie sie w jakis inny sposob?bez zdejmowania uprzednio bluzki? nie wiem jak to wytlumaczyc ale ja tam mam taki swoj sposob ktory przydaje sie np przy przebiraniu na plazy;)
no i faltycznie jesli zdecydowalas sie juz na noszenie takiego stanika to jak juz wspomnhiano wczesniej trzeba sie tego 3mac bo dosc dziwnie bedzie wygladalo jak bedzie ci sie raz zwiekszal a raz zmniejszal biust:P
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 04 Wrz, 2006 15:28
biustonosz, jak każdy inny rodzaj ubrania możesz kupić za ile w sumie chcesz, możesz pójść na targ i załóżmy że 20-30 zł zaplacisz, a możesz pójść do sklepu firmowego i zapłacić ze stówe, czy więcej..