| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Muszę się komuś wygadać
Autor Wiadomość
ewamarchewa Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 02 Paź, 2006 16:01   Muszę się komuś wygadać Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie musicie na to odpowiadać, ja tylko muszę się wygadać, bo zaraz eksploduję. No więc:
Ja się chyba w nim już z 2 i pół roku temu zakochałam. No i nie wytrzymałam ostatnio i za radą koleżanek mu o tym powiedziałam. On wtedy spytał się czy chcę z nim chodzić, no a ja chyba wiadomo co odpowiedziałam. Love Do tej pory zawsze byłam zdania, że to on ma zrobić pierwszy krok, ale się poddałam. No i właśnie jak w piątek się o to mnie zapytał na dyskotece, to już temat się zakończył i nie wrócił. Dziś w szkole też nic o tym nie wspominał, normalnie ze mną rozmawiał jakby nigdy nic. To jest mój pierwszy chłopak (ale czy na pewno chłopak?) no i spodziewałam się, że będzie do mnie dzwonił, na przerwach będzie spędzał prawie cały czas ze mną i w ogóle. No i teraz nie wiem czy on tego nie zaproponował tylko na odczep się i czy dobrze zrobiłam. Cały czas o nim myślę i nie mogę przestać.
Musiałam się komuś wypisać. Jak dobrze, że istnieje takie forum. Kwiat
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8168309
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pon 02 Paź, 2006 16:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z tego co napisałaś to nie wiadomo, czy on coś w ogóle do ciebie czuje, czy odwzajemnia twoje uczucia...
Poczekaj jeszcze parę dni, może podejdzie do ciebie i porozmawiacie.
Chyba, że już nie możesz wytrzymać w niepewności to sama do niego napisz np. z pytaniem: Czy ta propozycja była na serio?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
moniśka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 02 Paź, 2006 16:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiedz mu jescze raz(jak wogóle to mu muwiłaś) co do niego czujesz i spytaj się go czy tamta propozycja to była na serio ....
Pozdrawiam
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 02 Paź, 2006 17:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ewamarchewa napisał/a:
Dziś w szkole też nic o tym nie wspominał, normalnie ze mną rozmawiał jakby nigdy nic. To jest mój pierwszy chłopak (ale czy na pewno chłopak?) no i spodziewałam się, że będzie do mnie dzwonił, na przerwach będzie spędzał prawie cały czas ze mną i w ogóle.

Skąd ja to znam... ;>

Musisz z nim szczerze porozmawiać (zawsze się komuś takie coś proponuje, a w praktyce to się każdy wstydzi ^^) bo inaczej nie będziesz wiedziała, na czym stoisz. Tyle Ci mogę zaproponować Smile

Numer Gadu-Gadu
4961269
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 02 Paź, 2006 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No niby do mnie zarywa, i moje koleżanki mówią, że ja mu się podobam, tylko, że on lubi rozmawiać z dziewczynami i dlatego nie wiem co o tym myśleć w ogóle. Chyba mu się jednak podobam, bo kiedyś (na początku roku chyba) tak mnie jakby lekko do siebie przytulił, a na welentynki przysłał mi poprzez szkolną pocztę walentynkową walentynkę, tylko on tam napisał: ....przyjaciółką zawsze była (nie chcę całego przepisywać bo się boję, że to przeczyta) a w dodatku on się na tej walentynce podpisał zamiast przypuśmy P.K to się podpisał Z.K (przykład, bo nie chcę pisać prawdziwych) a to są inicjały od jego drugiego imienia i jego nazwiska. A i jeszcze w dzień rozdawania tych walentynek byliśmy ze szkołą na lodowisku i on mi mówił, że mi wysłał tą walentynkę, co się póżniej na dyskotece kiedy były one rozdawane okazało prawdą. Ja się już go pytałam w piątek ze 3 razy czy na serio, i czy on tego nie robi jakby na przymus tylko dlatego, że ja mu tak powiedziałam, oczywiście jak się pytałam to wyszliśmy z sali, aby nikt nie słyszał. A i jeszcze w naszej klasie od tego roku jest taka dziewczyna, która po tygodniu znajomości z nim też się w nim zakochała i pisała mi o tym na gadu-gadu, a nawet wysłała mi ich rozmowę gdzie ona mu napisała, że go kocha, a on jej wysłał <serducho> i potem jak się jej spytał czy na serio to napisał, że tak i poszedł, to znaczy dalej nic nie pisał jak ona się go nawet pytała czy jest. Nie wiem co o tym myśleć. Love
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8168309
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pon 02 Paź, 2006 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ewamarchewa napisał/a:
A i jeszcze w naszej klasie od tego roku jest taka dziewczyna, która po tygodniu znajomości z nim też się w nim zakochała i pisała mi o tym na gadu-gadu, a nawet wysłała mi ich rozmowę gdzie ona mu napisała, że go kocha, a on jej wysłał i potem jak się jej spytał czy na serio to napisał, że tak i poszedł, to znaczy dalej nic nie pisał jak ona się go nawet pytała czy jest. Nie wiem co o tym myśleć. Love

Eee, daj sobie z nim spokój.
To jakiś dzieciak, ciebie pyta się, czy nie chciałabyś z nim chodzić, tej dziewczynie wysyła serducha, a zaraz okaże się, że jest jeszcze parę innych dziewczyn, którym mówi i pisze podobnie...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 02 Paź, 2006 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to my też tak mamy z takim jednym, który co tydzień pisze (komu innemu) "będę ci wierny, ale ja naprawdę już skończyłem z tym zmienianiem dziewczyn, naprawdę! nie mogę bez ciebie żyć!" itp., a po kilku dniach w opisie ma imię jakiejś innej dziewczyny xD Niektórzy po prostu jeszcze nie dorośli do tego. Większość.

Numer Gadu-Gadu
4961269
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 02 Paź, 2006 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
Eee, daj sobie z nim spokój.
To jakiś dzieciak, ciebie pyta się, czy nie chciałabyś z nim chodzić, tej dziewczynie wysyła serducha, a zaraz okaże się, że jest jeszcze parę innych dziewczyn, którym mówi i pisze podobnie...

No tak, tylko, że to ona mu napisała, że go kocha, a on co miał napisać? No tak mi się wydaje, ale on w szkole czy gdzieś w ogóle się nią nie interesuje, a jak ze mną rozmawiał przez telefon i ona mu puszczała strzałkę to on powiedział, że mu się nie chce oddzwaniać, bo to znowu ta dziwna ....(tu jej imię)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8168309
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pon 02 Paź, 2006 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

...
Porozmawiaj z nim w końcu. To jedyne wyjście.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Paź, 2006 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Określenie "dzieciak" jest jak najbardziej złe, słabe i mylne - Posiadanie paru partnerek w tym samym czasie jest sztuką, nie dziecinadą : )

Co do powyższego problemu, ktory jak dla mnie nie istnieje - Pogadaliście sobie, nie widzisz jego zainteresowania, zrób mu awanturę i rzuć z premedytacją - Osobiście zawsze lubiłem zostawiać partnerki, milion razy przyjemniejsze niż być zostawionym : )
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 02 Paź, 2006 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie dodało mojego posta.. ;| w każdym razie pisałam, żebyś z nim porozmawiała, spróbowałą poznać, związek nie polega na tym, żeby się zastanawiać, czy jesteście razem czy nie.. a jak on nie będzie wykazywał zainteresowania, to zapomnij.. w końcu nie możesz oczekiwać, że cie za ładne oczy pokocha i nie przestanie.
Powrót do góry
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Wto 03 Paź, 2006 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

daj sobie spokoj!! to jeszcze dzieciak i nie dorosl do powazniejszego zwiazku (jesli zwiazek w wieq 13-tu lat mozna nazwac powaznym;])
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Paź, 2006 16:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jeszcze dzieciak i nie dorosl do powazniejszego zwiazku (jesli zwiazek w wieq 13-tu lat mozna nazwac powaznym;])

Nie drwij sobie O_o
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 15:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i skończyłam to. Koniec. Zerwałam z nim. I wcale nie żałuję, że z nim chodziłam, bo przynajmniej wiem jakim jest idiotą. No cóż "Trwa odkochiwanie Aktualny stan: 1%". Nie będzie za mojej "kadencji chodzenia" prowadził się za rączki z inną laską. To, że mu o tym powiedziałam, to nie oznacza, że jestem zakochaną w nim szmatą, którą można sobie przesunąć jak mu wygodnie. Koniec
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8168309
Aga002 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 15:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

i dobrze zrobilas :\ niech sie zastanowi czy chcial z toba chodzic czy powiedzial to tylko po to zebys byla szczesliwa bo go kochalas :\
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi