Wysłany: Sro 04 Paź, 2006 18:47 Krzysiek,Anka i ja??
Niedawno leżałam w szpitalu.. Poznałam wiele fajnych osób. W tym Anię, ma super chłopaka, Krzyśka.. Gdy on przyszedł ją odwiedzić od razu zapoznał się ze mną, co chwila zerkał na mnie.. Gdy wyszłam z pokoju kazał Ance mnie zawołać.. Potem gdy Anka wyszła on się do mnie uśmiechał, patrzył prosto w oczy i powiedział, że jestem zajefajna. Potem wziął od Anki mój numer tele.. I ciągle puszczał sygnałki, jakby zapomniał o swojej dziewczynie.. Nic jej nie powiedziałam o tym.. A gdy następnego dnia przyszedł znów do szpitala, to długo rozmawialiśmy.. Mówiłam mu, żeby zajął się Anką, a on powiedział, że woli mnie.. Zrobiło mi się głupio..Gdy całował się z nią, odwracał ją w taki sposób by patrzeć mi w oczy.. Zostawiłam ich bo chcieli sobie pogadać, a potem on wysłał sms-a ,że nie potrzebnie wyszłam, bo milej by było gdyby, siedziała obok niego.. Co mam zrobić? Nie chcę stracić kumpeli.. Bo chodź krótko się znamy to zauważyłam, że jest ona dla mnie kimś wyjątkowym.. I nie chcę zranić Krzyśka, bo jest fajny.. :/
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Sro 04 Paź, 2006 22:52
nie chcesz Jej zranic, to wez o Nim zapomnij
na początku powinna Ci sie zapalic żaróweczka, ze skoro On ma dziewczyne to nie wyobrazaj sobie Bóg wie czego..
czy zaraz z wszystkiego musicie robic wielką miłosc?
aj.. ja go nie kocham.. i nie jest on moją miłością, tylko on zachowuje sie nie fari w obec swojej dziewczyny... a nie chce jej powiedzieć o tym, bo powie ,że ubzdurałam sobie to..
no to nic z tym nie rob!! bo nawet nie ma z czym;] badz po prostu jego kolezanka i bron boshhh w nic sie nie angazuj bo czasem wychodzi tak ze z takich kolezenskich ukladow rozne rzeczy wychodza;]