_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Osoby czarnoskóre niczym nie różnią się od nas, jeśli chdozi o okres dojrzewania. Tak samo dojrzewają, ich organizmy funkcjonują tak jak nasze, tyle że poprostu są... czarni.
_________________ Obojętność jest jak lód polarny na biegunach: zabija wszystko. (Honore de Balzac)
na pewno tez maja tradzik, tylko ze u nas "białych" to widac bo krosty sa zaczerwienione a u czarnoskorych tego nie widac i tylko z bliska mozna pewnie zobaczyc. wiec masz juz odpowiedzi. no i mysle ze tematy ktore byly na forum dawniej niz w tym roku powinny zostac skasowane bo zasmiecaja i za duzo tego :\
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 13 Paź, 2006 14:09
Aga002 napisał/a:
(...)no i mysle ze tematy ktore byly na forum dawniej niz w tym roku powinny zostac skasowane bo zasmiecaja i za duzo tego :\
Możesz ich po prostu nie odnawiać... Poza tym mogą się przydać, więc raczej nikt ich kasować nie będzie. Jeśli ktoś odnowi stary temat to się go zamknie, a nie skasuje.
aha. dziex. sorki ze wzielam za toba obrazek ale mi sie podoba podpisalam go AGA002 zeby byl inny JOASIA1990 byl kiedys temat o biuscie. mowilas chyba ze masz maly. jaki masz teraz? i mowilas tez cos o kuzynce. i jaki ona ma bo byla podobno plaska i nosila push-up'y.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pią 13 Paź, 2006 18:21
Aga002 napisał/a:
JOASIA1990 byl kiedys temat o biuscie. mowilas chyba ze masz maly. jaki masz teraz? i mowilas tez cos o kuzynce. i jaki ona ma bo byla podobno plaska i nosila push-up'y.
ja mam male B a kuzynka chyba A.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."