nie wiem jak wytlumaczyc o co do konca mi chodzi ^^ hmm...
o juz chyba wiem. o to ze teraz inni pewnie mysla ze ona ma wiekszy biust ode mnie chociaz nigdy nie miala...nie wiem czy o to chodzi...wiem tyle ze mnie ona z tym wkurza... wrrr...
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 19:45
MaDz!A napisał/a:
o to ze teraz inni pewnie mysla ze ona ma wiekszy biust ode mnie chociaz nigdy nie miala...nie wiem czy o to chodzi...wiem tyle ze mnie ona z tym wkurza... wrrr...
nie obraz sie ale teraz to ty przesadzasz i zachowujesz sie tak jak ona. wyglada to tak jakbys byla zla (zazdrosna) o to ze inni mysla ze ma wiekszy biust od ciebie. po co ci to? nie przejmuj sie tym i przestan juz o tym myslec bo nie warto
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
^^ ale jak mi doradzilas kupialm sobie stanik push-up i po okresie nie widzialam jej z miesiac a potem mialam tego push-up'a ubranego i pewnie jej sie glupio zrobilo xD
[ Dodano: Nie 15 Paź, 2006 20:07 ]
aha i ona nie wiedziala i nadal nie wie ze mam push-up
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 20:22
MaDz!A napisał/a:
^^ ale jak mi doradzilas kupialm sobie stanik push-up i po okresie nie widzialam jej z miesiac a potem mialam tego push-up'a ubranego i pewnie jej sie glupio zrobilo xD
[ Dodano: Nie 15 Paź, 2006 20:07 ]
aha i ona nie wiedziala i nadal nie wie ze mam push-up
stwierdzam jedno: obie jestescie takie same
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Co do tej kumpeli, o ktorej zalozylam ten temat to mam w jej sprawie inne pytanie. A wiec ona jest taka zmyślarą. Wymysla rozne rzeczy. Np. ze ten chlopak sie w niej zakochal albo ze byla w Holandi i wiele innych. Teraz pisze ze ma takie przeje*ane zycie ze zrobic to co Ania - popelni samobojstwo. Ja uwazam ze gada to tylko po to zeby zwrocic na siebie uwage czy cos, ale juz sama nie wiem co tym myslec, bo robi nawet takie opisy na gg...
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 21:00
mamooo! ona ma wiekszy biust odemnie, a tak naprawde ma mniejszy ale tak naprawde to wszyscy uwazają ze ona ma wiekszy choc tak naprawde to ja mam wiekszy a tak naprawde to ona ma mniejszy ; (