bosze czy to tak trudno isć do lekarza ?? ja też takie coś mam czasami i używam maści Elocom smarujesz miejsca gdzie masz krostu a najlepiej całą twarz cienką warstwą maści najlepiej na noc rano sie budzi i już jest mniej ale zawsze warto posmarować jeszcze na jedną lub 2 noce zależy ile masz tych krost mi to zawsze pomaga idż do pierwszego leszego dermatologa i napewno ci przepisze maść Elocom
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 12 Paź, 2006 11:01
zależy jaki dermatolog.. lekarze w naszym kraju nie zawsze są tacy jakich byśmy oczekekiwali. ja jak byłam, wprawdzie z innym problemem, to mi nie pomógł nic.. nie każdemu pasuje to samo, w sumie po to powinno się pójść do dermatologa, żeby przepisał coś odpowiedniego. mi po tym co mu powiedziałam wyciągnął diagnozę, przepisał coś, co mogłam kupić bez jego wiedzy w aptece, i efekt tego żaden.
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 12:45 Re: Jaki żel na krosty?
ja mam ten sam żel co poziomka ten under 20 i dziala a po umyciu stosuje kremik tez tej samej firmy i buzia jest spoko ja akurat nie mam problemów z takimi sprawami jak pryszcze bo mi rzadko wyskakuja ale wiem ze dziala po moich kolezankch itp.