Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 18:10 co zrobic aby nie zalewało w nocy?
kurde mam teraz ciote, i juz pod rzad dwie noce mnie zalalo a pierwszej nocy to nawet dwa razy. musialam wiec wstawac w srodku nocy aby przeprac przescieradlo pizamke majtki. i wszystko po cichu. do tego spac na tym mokrym przescieradle jescze. do prania nie dam i nie wezme czystego bo niedawno (jakies 2 dni temu byla posciel wymieniana) i mama spyta sie po co wzielam nowe. a ja jej nie chce mowic bo to taki wstyd. i oczywiscie mam podspaske. teraz w czasie cioty boje isc spac i co chwile sie budze sprawdzajac czy nie ma olamy.....bleh.....:/ czy tez tak macie. co zrobic aby tak nie bylo?
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 18:26
a nie możesz podłożyć czegoś pod tyłek ?
jakiś ręcznik albo coś podobnego...abyś nie musiała co chwile prześcieradła zmieniać...
albo użyj tampona ^^
mi nigdy jeszcze w nocy nie przeciekła podpaska...
hmm a może spróbuj zainwestować w dłuższe podpaski?
Mi się nigdy jeszcze w nocy nie zdażyło żeby mnie ''zalało'' zazwyczaj to były tylko takie małe plamki jak coś. Niewiem jak u ciebie ale u mnie tylko przez pierwsze 2-3 noce ''leci mi w nocy'' później to już praktycznie w ogóle.
Mnie trochę też zalewa, mimo, iż używam dłuższych podpasek, ale wszystko mi jakoś spływa do tyłu. Słyszałam, aby zakładać bardziej obcisłe majtki. Wypróbowałam i działa, ale to już było z 3 na 4 dzień więc nie wiem czy i tak by się nic nie stało