Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 13 Paź, 2006 17:32
tylko, że gówniarze z podstawówki, patrzą na biusty, bo dla nich to coś dziwnego, śmiesznego, ale jak nie ma go to jescze śmieszniejsze.. zresztą, i w moim wieku się zdarzają tacy, co jak by dopiero podstawówkę skończyli, więc czego ty po takich oczekujesz?
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pią 13 Paź, 2006 17:44
Aga002 napisał/a:
ale co im da jesli widza go pod bluzka to jest chore, bo co innego nago xD
bo faceta czesciej podnieca to czego nie widac. jak cos jest zakryte, ale np. zarysowuje sie pod bluzka tak jak piersi, to wtedy wyobraza to sobie. ich to po prostu kreci.
i skoncz juz z tymi retorycznymi pytaniami.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Wto 31 Paź, 2006 15:08
Hej, mam ten sam problem, tylko ze jestem w 6 klasie. Jedna kolezanka wysmiewala sie ze mnie jak na w-f zalozylam stanik, zeby nie latac gola w przebieralni i szukac koszulki, a ona mowi "Fajny stanik. Tylko nei wiem po co go załozylas, skoro nei masz na co". Zrobilo mi sie przykro, bo faktycznie, prawie nic nnie mam. Nadejdzie taki czas, ze zaczniesz dojrzewac i moze inne koleznaki beda ci zazdroscily twojego pieknego biustu. Sama tez sie tak pocieszam. A to ze chlopak sie w tobie nei zabuja dopuki nei bedizesz miaal biustu to nie prawda. Chłopacy mnie lubia chociaz tez nic nie mam. A z dwoma jestem jak z przyjaciolmi.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Powiem Ci, że nie zawsze chodzi o wygląd i rozmiar biustu....
Tia, tak się mówi, że liczy się wnętrze, ale wszyscy wiemy jak jest naprawdę
BTW, ostatnio jak spotykam ładne, to mało biuściaste jakieś. Czy to już tendencja?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer