Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 15:17 Wojna w Wietnamie :/:/
Hejka wszystkim!!! Mam taki problem. A właściwie nie ja tylko mój brat. Otóż on piszę pracę magisterską o wojnie w wietnamie i potrzebuje dostęp do ,,Trybuny Ludu". Ta gazeta jest tylko w jednej bibliotece i nie można jej wziąć do domu a on pracuje i nie wyrobi się. Ostatnio siedział w czytelni 7godz. a przejrzał tylko jeden numer......I moja prośba--czy nie znacie stron internetowych, na których są poszczególne numery tej gazety?? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi!!!
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 03 Lis, 2006 16:05
bo zazwyczaj takie rzeczy są w jakiś głównych bibliotekach miejskich, gdzie są przechowywane różne stare egzemplarze, i to normalne że nie można ich wziąć do domu, gdyby tak każdy chciał gazetę pożyczyć, to nie wiele by z niej zostało. jedyne wyjśćie, to znaleść kogo, kto by miał taką w domu (co raczej mało realne) lub skorzystać z ksera w bibliotece.