Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 15:59
Słupek napisał/a:
BTW, ostatnio jak spotykam ładne, to mało biuściaste jakieś. Czy to już tendencja?
Zbieg okoliczności.
Moja kolezanka jak wraca z kolegami do domu to sie prostuje i wypina biust, kurtke specjalnie odchyla, a ja tylko smieje sie z przyjaciolmi jak za nimi ide:D. Czy to nie glupie? :/
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Nie zawsze, mam koleżanki, z którymi uwielbiam rozmawiać, a nie mają prawie biustu, a to nie znaczy, że mi się nie podobają.... wręcz przeciwnie.
Twierdzisz, że zewnętrze (ładna buzia, pośladki, itd.) nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
—Michael Shermer
Te dwa fragmenty przeczą sobie. Zdanie nielogiczne.
—Michael Shermer
O bosh....mówię, że niema znaczenia, ale JEDNAK lepiej jak ktoś jest ładny, niż brzydki, ale niema to większego znaczenia....Zinterpretujmy to tak- jesteś bardzo głodny i mógłbyś wszystko zjeść, byle coś, ale jednak zamiast czegoś niedobrego(weźmy chleb z wodą), wybrał byś to dobre(np. Lasagne) Zaraz się uczepisz, że chleb z wodą jest lepszy, bo wolisz go od lasagnee...
Zaraz się uczepisz, że chleb z wodą jest lepszy, bo wolisz go od lasagnee...
Dieta Patrycjusza Ankh-Morpork, mniam
Ok, ok, koniec czepiania się słówek
—Michael Shermer
Shaunri - to Wy mi wmawiacie, że wygląd nie ma dla Was żadnego znaczenia, ja tylko trochę nie dowierzam. Nie mówię tu o jakiejś dyskryminacji ze względu na wygląd, po prostu stwierdzam fakt, że ludzie wolą przebywać wśród osób, które im się podobają.
—Michael Shermer
Wysłany: Pią 03 Lis, 2006 15:59
Słupek - Ja Ci nic nie wmawiam, ja po prostu stwierdziłem, że nie ma kobiety idealnej, a jednym podobają się małe, drugim duże, innym takie a jeszcze innym siakie.
Jednak Ty mi wmawiasz, że dziewczyny płaskie są brzydkie... I ; )?