Awruk (że Lema zacytuję), ta dyskusja wcale nie jest zabawna.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Ja pierwszy okres dostalam w podstawowce w szkole... pamietam, ze mialam wazny sprawdzian miec za godzine i chodzilam z kupa papieru w spodniach bleeee, jeszcze mojej mamy nie bylo a ja wstydzilam sobie sama kupic podpaski i czekalam pare dni na mame ( znalazlam jakies jej w domu ). Kiedys w gimnazjum jeszcze mialam spiewac przed cala klasa i dostalam okres i oczywiscie byla fajna plamka na bialych spodniach ;]
Teraz uzywam tylko tamponow, zadko sie zdarza aby przeciekawy chociaz.... mi sie zdarzylo
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Laki widzisz... taka 11nastoletnia dziewczynka wstydzi sie isc pierwszy raz kupic sobie sama podpaski Moze teraz juz nie bo nawet prezerwatywy sobie kupuja ale jak ja mialam tyle lat to sie wstydzilam
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Niektórzy myślą, że kondomy nie można sprzedawać dzieciom...
Dzieci kondomów kupować nie powinny, skoro kupują to coś z nimi jest nie tak, jednakże, jeśli już chcą się gzić, to nie można im odmówić antykoncepcji, bo skutki będą opłakane.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer