a teraz kolejną rzecz przepowiedziło mi sie, i wcale sie nei ciesze z tego powodu a dokaldniej - wczoraj przemknelo mi przez glowke kilak mysli co bedzie jak w budzie teraz bede miala miesiaczke ... efekt .. 1 wrzesnia rano sie pojawiła =='
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
Anya Gość
Wysłany: Pon 01 Wrz, 2003 22:03
tak sznase są, tymbardziej że mam wrodzona umiejętność podrywania chłopaków - któa w 99% jest mi neipotrzebna bo podsiwadomie podrywam chloapkow ktorymi nie jestem zainteresowana =='
Jaka jest ta metoda? Zdradzisz mi ją?? Please......
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
Anya Gość
Wysłany: Wto 02 Wrz, 2003 18:47
tyle ... że ja sama dokładnie nie wiem w jaki sposob ich podrywam Samo z siebie wychodzi ...
A co do mych dziwnych przepowiedni to jeszcze:
Na początku koloni, jeszcze przed przyjazdem. Znów ulotna myśl "a co by bylo gdybym spotkala tam J... (poznany dwa lata wczesniej chlopak, pzoanny na tych koloniach ) wychodze z samochodu po dotarcie na miejsce ... i pierwsze spojrzenie ... TO ON! Co prawda on włąsnei wyjeźdzał ale na następny rok sie umowilismy na jeden turnus.
Albo dziś. Wpadam do zatłoczonego skelpu, myśl "żeby lisa tu nei było (wróg były)" nie minęła porządna chwila a do sklepu wchodzi ona, mimo że to nie jej okolice =\