| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
biust i biustonosz
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:10   

blackLady napisał/a:
Ale podejrzewam, że na stronie triumph.pl wyjdzie Ci coś w stylu: >AA70, jednak nie bronie spróbować Wink

nyo i dobrze wyjdzie Razz rownie dobrze moze juz sprobowac A65..

moj pierwszy to bylo AA65 czyli totalne zero ;p... mialam 13 lat (6 klasa SP)... nos, jak ci nie wygodnie, jak najbardziej Wink
Przejdź na dół
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mysle ze na poczatek starczy jej jakis biustonosz sportowy.. w triumphie raczej takiego nie znajdzie.. ;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:18   

Sportowy to tak zwany top lub topic biggrin
Jest on bez zapięcia i wygląda jak góra stroju kapielowego biggrin
Mam jeden i jest bardzo wygodny biggrin

Pees. Pisze to jakby ktoś nie wiedział biggrin
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:18   

nasty_girl napisał/a:
mysle ze na poczatek starczy jej jakis biustonosz sportowy.. w triumphie raczej takiego nie znajdzie.. ;p

ale m chodzilo o to, ze jest tam takie cus i wpisujesz ile masz w biuscie, ile pod i ci wylicza jaki masz rozmiar stanika Wink
Powrót do góry
Crimson Lady Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oj po co skakac po necie w poszukiwaniu takiego 'wyliczacza'? bezsens.
maria 12, wierz mi, na prrrawde nie ma niczego strasznego w kupnie stanika. a juz tym bardziej w oznajmieniu wlasnej, rodzonej matce, ze chcesz juz nosic biustonosz. przeciez ona zrozumie, ze rozwijasz sie i dorastasz, wiec musicie zainwestowac w takie babskie sprawy.
a moze twoja mama tez juz zauwazyla, ze powinnas kupic sobie biustonosz, ale niczego nie mowi, bo nie chce cie do tego zmuszac? Wink to tez dosyc mozliwe.
co do mierzenia - zaden problem. najpewniej twoim pierwszym stanikiem bedzie tzw. 'zerowka'. Wink pamietaj, bys wybrala sobie dobry i wygodny stanik, bo bedziesz w nim spedzac sporo czasu.
pozdrawiam.

Numer Gadu-Gadu
2778392
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stokrotka napisał/a:
Sportowy to tak zwany top lub topic biggrin
To już wiem wreszcie skąd jest określenie offtopic!!!
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zmierzyłam własne rozmiary i z tego co widzę to powinnaś nosić mały staniczek, ja jestem płaska i noszę 75 A czyli bardzo malutki, a jeśli chodzi o mamę to podejdź do niej i się zapytaj "Mamo kupisz mi staniczek??" lub po prostu weź kasę i pójź sama lub z dobrą przyjaciółką na zakupy Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
malina160 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 11:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam mój pierwszy stanik kupiłam sobie sama wziełam kasę i posłam do sklepu i spytałam się o małe rozmiary pani mi podała i przymieżałam (mój pierwszy stanik ma schowany w szace ale się już od dawna w nigo nie mieszczę- ale zostawiłam tak sobie na pamiątkę :-) )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9142528
ANIA12 Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 13:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nsoze zeruwki Idea
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 17:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moj pierwszy stanik kupilam sobie z mama, nawet akurat nie myslalam o nim, bo wiedzialam, ze wtedy nie mialam co "wlozyc" do tego stanika. Ale ona zaczela cos tam szperac i wyszperala mi dwa AA
teraz ich nie mam, gdzies sobie leza od dawna na smietniku Wink

Powrót do góry
Girl Zone Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi pierwszy stanik kupiła ciocia chiba... taki topik 65AA bodajże. potem mama mi kupowała staniki i sama sobie kupowałam. były dwa takie z key'a z tęczą, był takki szary mięciutki. Obecnie chodzę w topach, bądź w obcisłych koszulkach na ramiączka, ale mam też 2 czy 3 staniki do koszul.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
9927062
aGa-) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 20:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Maria 12: Jeśli na przykład biegasz na wf-ie i ci się piersi trzęsą, albo przez koszulkę prześwitują ci sutki to powinnaś nosić stanik. Ja zaczęłam nosić jak miałam 11 lat. Nie masz się czego wstydzić, powiedz po prostu mamie "Mamo, możesz mi kupić biustonosz?". Mi mama sama zaproponowała, na początku nosiłam żadko, np. tylko na wf zakładałam, żeby mi nie prześwitywały piersi. A teraz to już noszę rozmiar B. Smile
Powrót do góry
Mornariel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 05 Maj, 2005 21:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, żąe powinnaś nosić stanik. Ja po prostu powiedziałam kiedyś przy mierzeniu bluzki, że mi ona prześwituje, a mama sama mi zaproponpowała kupno stanika.

Numer Gadu-Gadu
6907743
Sissa11 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 10 Lis, 2006 21:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napisałaś,ze pod biustem masz 64 cm a w 71 cm...Czyli 65AA.JA mam pod 65 Laughing prawie identycznie...Aha mam 11 la,noszę stanik już z rok...Mam 5 staników...Dziewczyno noś stanik lepiej,po to są staniki AA Wink

Numer Gadu-Gadu
713939
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 10 Lis, 2006 21:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sissa11: patrz na daty. Jeśli temt jest z ponad roku (jak w tym przypadku) i jest w nim jakaś prośba, to nie odnawiaj. Ta osoba zapewne już dawno rozwiązała swój problem, albo nie wchodzi na to forum. Moderatorzy, chyba musicie zamknąć ; )

Numer Gadu-Gadu
4961269
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi