3. Spedzam z nim wiecej czasu niz z innymi (Nie liczac swojego partnera )
4. Moge zadzwonic czy przyjsc o ktorej chce godzinie i otrzymam pomoc
5. Mamy wspolne zainteresowania
6. Nie jestesmy identyczni pod wzgledem charakteru.
7. Patrzac na niego moge powiedziec o czym mysli
8. Rozumiemy sie bez slow
i wiele wiele innych...
Ja osobiscie ostatnio stwierdzilam, ze nie mam przyjaciol... za wiele razy sie przejechalam na ludziach... mam mezczyzne swojego zycia i przyjaciela w jednym.... i jako jedynego.
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Dla mnie przyjażń to związek pomiędzy ludźmi który w życiu każdego człowieka odgrywa istotna rolę...Przyjaźń to coś pięknego,uczucie któe dodaje wartosci ludziom;) Tyle odemnie:P
Przyjaciel to osoba z którą zawsze mozesz porozmawiac na KAZDy temat bez obawy ze cie wysmieje czy ze rozpowie komus inneu twoje tajemnice...
przyjaciel to osoba ktora cie nie olewa i zawsze mozesz liczyc na jej pomoc, rade itp
osoba z ktora dobrze ci sie rozmawia, macie wsplne tematy, czujesz ze 'jest twoja bratnia dusza' i ze mozecie zrobic dla siebie bardzo wiele..
osoba ktora cie lubi ze wzgledu na wszystko a nie tylko wtedy kiedy lubia cie inni
tzn "na dobre i na złe"
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Przyjaźń? Każdy z nas odbiera to inaczej...
Przyjaciel powinien być: wyrozumiały, troskliwy...
Przyjaciółka powinna być: miła, rozmowna, itp..
Dla mnie przyjaciel a przyjaciółka to co innego........