w filmie dokumentalnym Harry Potter i ja: Opowieść Joanne Kathleen Rowling autorka pokazuje żółtą teczkę, mówiąc, że znajduje się w niej ostatni rozdział siódmego tomu. Większość osób wierzy autorce, są jednak i takie, które dopatrują się w tym podstępu.
Prawie jak Stan Tymiński
Nazywajcie jakoś normalnie tematy, bo się nie da w nich połapać potem.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Dopóki nie wyszedł, czas poczytać coś innego. Każdego roku wychodzi tyle ksiażek, że nie ma możliwości przeczytać ich wszystkich
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 18 Lis, 2006 10:59
Słupek napisał/a:
Cytat:
w filmie dokumentalnym Harry Potter i ja: Opowieść Joanne Kathleen Rowling autorka pokazuje żółtą teczkę, mówiąc, że znajduje się w niej ostatni rozdział siódmego tomu. Większość osób wierzy autorce, są jednak i takie, które dopatrują się w tym podstępu.
No i co z tego, że ma w tej teczce ostatnią część książki? Boże, ludzie potrafią ze wszystkiego zrobić sensację... Rajcuje ich, że pisarka niesie zakończenie Harry'ego Pottera <lol>
Cytat:
No i co z tego, że ma w tej teczce ostatnią część książki? Boże, ludzie potrafią ze wszystkiego zrobić sensację... Rajcuje ich, że pisarka niesie zakończenie Harry'ego Pottera <lol>
Jkoś ogląndałem wszystekie czetry czeńści Horrego Pottera noi się nie podniecam.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 13 Sty, 2007 21:58
Kamil napisał/a:
Jkoś ogląndałem wszystekie czetry czeńści Horrego Pottera noi się nie podniecam.
Po 1, mój post nie był akurat do Ciebie.
Po 2 - słownik ortograficzny + funkcja "Podgląd" przy wysyłaniu postów (do poprawienia literówek) = czytelny post.
Po 3 - nie offtopuj.
Krecą dopiero 5 część (moja ulubiona, cos powyżej 900 stron ) A w tamtym roku ukazała sie 6 (książka) Rowling pisze 7.
Ale osobiście- ludzie radzę najpierw troche poczytać w necie i ksiazki przeczytać - filmy to okropne okaleczenia książki. Skrócone do 2 godzin... Phi