Wysłany: Pią 17 Lis, 2006 21:40 Problem z sutkami...
Witam. Jestem 16-letnim chłopakiem z pewnym problemem dotyczącym mojego dojrzewania...
Na początku dorastania zaczęły powiększać mi się sutki. Powiększały się one przez około 6 miesięcy i teraz już przestały. Wytworzyły się w nich jednak jakieś twarde gruczoły i kiedy je mocniej naciskam- bolą. Jest to bardzo krępujące szczególnie w lecie kiedy koledzy chcą żebym szedł z nimi na basen a ja nie wiem co im odpowiedzieć bo bardzo się tego wstydzę.
Również na treningach ciężko przychodzi mi zdjąć koszulkę w szatni...
Proszę o pomoc. Czy są jakieś sposoby na pomniejszenie tego jak najszybciej lub jakaś operacja usuwająca to. Wstydzę się nawet iść z tym do lekarza, więc proszę o pomoc tutaj anonimowo...
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 18 Lis, 2006 13:47
zapytajnik napisał/a:
kiedy je mocniej naciskam- bolą.
To nie naciskaj (;
zapytajnik napisał/a:
Jest to bardzo krępujące szczególnie w lecie kiedy koledzy chcą żebym szedł z nimi na basen a ja nie wiem co im odpowiedzieć bo bardzo się tego wstydzę.
Zapewne nie zwrócą na to uwagi. Faceci nie są tacy jak kobiety - "O, patrz! Jej już urosły!"
zapytajnik napisał/a:
Również na treningach ciężko przychodzi mi zdjąć koszulkę w szatni...
Ale z Twojego postu wynika, że jeszcze nikt nic Ci nie powiedział z tego powodu A więc, tak jak pisałam, nie zwracają uwagi. Mają świadomość, że jak będą komuś mówić coś nieprzyjemnego, to on odgryzie się tym samym - ciosem w kompleksy. Nie przejmuj się tym tak bardzo