Siemka . Strasznie się boję wytrysku !!! Mam 12 lat i kiedy to może nastąpić . I czy walenie konia przyśliesza proces dojrzewania i czy to dobrze jak mam słabe owłosienie nawet nie mam czarnego !!! Przepraszam że się brzydko może wyrażam ale prosze o pomoc .
hmm przez ''walenie konia'' na pewno nie przyśpieszysz procesu dojRZewania bo niby w jaki sposób?
co do wytrysku następuje on gdy jesteś podniecony. Przez ''walenie konia'' może dojść do wytrysku. Rzadko ale może.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006 14:52
Nie ma określonego wieku w którym dostaniesz wytrysk. Każdy dojrzewa inaaaaaaaczej, jeden będzie miał pierwszy wytrysk w wieku 12 lat, drugi w wieku 14...
Chyba się przewrócę z krzesła...Może mylicie orgazm z wytryskiem ??
Zdawało mi się, że u nas to się łączy :p
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wytrysk u mężczyzny poprzedzony jest skurczem mięśni gładkich w wewnętrznych narządach płciowych - skurcze te powodują przemieszczanie się nasienia do cewki moczowej. Wydalenie na zewnątrz nasienia z cewki moczowej następuje w wyniku skurczu mięśnia opuszkowo - jamistego. Skurcze te trwają kilka sekund i powtarzają się w odstępach ok. 0,8 sekundy. Po kilku silnych skurczach intensywność ich zmniejsza się. Ejakulacji towarzyszy uczucie orgazmu.
i czy to dobrze jak mam słabe owłosienie nawet nie mam czarnego
Ja mam kolegę, który nie ma, choć jest w moim wieku, ale on to oddzielny przypadek
W końcu Ci wyrosną, ale i wcale się tak bardzo nie ciesz z tego jak Ci zaczną rosnąć
adi12 napisał/a:
Strasznie się boję wytrysku !!! Mam 12 lat i kiedy to może nastąpić
To się chyba nazywa zmazy nocne, jak śpisz i masz wytrysk.
Wskaż jedną różnicę między uczuciem orgazmu, a orgazmem. To tylko zabieg literacki.
Tremere napisał/a:
jak dla mnie ten temat jest prowokacją jakiegoś małego zboka ;]
Albo i większego zboka, co to myśli, że jest kozak. Nie zmienia to jednak faktu, że niektórzy tu się wypowiadający po prostu pieprzą od rzeczy.
Laki napisał/a:
W końcu Ci wyrosną, ale i wcale się tak bardzo nie ciesz z tego jak Ci zaczną rosnąć
W sumie żadnej różnicy to nie robi.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer