Mam pytanie. Od razu zaznaczam,że jak Słupek i Laki będą sie czpiać to użyję przycisku "ignoruj"
A więc: Śluz mam z miesiąc,ale z tydzień przestał sie ona pojawiać, jednak normalnie często jak przy nim czuję nagłe "mokro". Śpie w piżamie bez majtek, wiec nie iwem czy na piżamie cos jest, bo ona jest luźna.
Proszę o pomoc, nie gadajcie nie na temat,pliss tylko pare sensownych wyjaśnień i niech moderator zamknie temat albo zostawi dla tych, co mają identyczny problem.
Aha, i jak mamie powiedzieć,że kupiłam sobie podpaski?
Jak chcesz to ignoruj, ale to śmieszne, że zakładasz kolejny temat o tym samym, zamiast popytać w już istniejącym.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pią 24 Lis, 2006 20:59
Sissa11 napisał/a:
Od razu zaznaczam,że jak Słupek i Laki będą sie czpiać to użyję przycisku "ignoruj"
Chłopaki, uważajcie, bo was czeka gniew szatana za pisanie nie na temat ^^
Sissa11 napisał/a:
Aha, i jak mamie powiedzieć,że kupiłam sobie podpaski?
A po co mówić? Używaj i tyle. A jak koniecznie chcesz, no to normlnie "Kupiłam podpaski". Tak, wiem. Już powiedziałaś. Ale jakbyś na przyszłość miała podobne problmy (jak powiedzieć o tym ciotce, babce etc.) to możesz tu zajrzeć zamiast tworzyć kolejnego tematu.
A na temat....
To normalne. Niektórzy tak mają a inni nie. I koniec kropka.