[quote="Natalie Hetfield"]Faceci to nie to co dziewczyny - nie zwracają uwagi na coś takiego.
Czego nie można poiedzieć o chłopakach z mojej klasy. Są to bogaci rozpieszczeńcy, (którzy noszą pierścienie i wogóle , ale to szczegół) u nas prawie wszystkie DZIEWCZYNY to skejtki
Hmy takie coś sie nazywa ginemastokopia(czy podobnie) też mam ten problem, tyle że z jednym sutkiem xD Byłem z tym u lekarza, powiedział że wszystko w porządku, zdarza sie tak podczas dojrzewania (jest to też efekt uboczny używania niektórych sterydów!) trwa to niby do roku nie wiem dokładnie ile sam to mam... ale mam sposób żeby to nie było widoczne jak sie przebieram w szatni na treningu lub w szkole na wf... otóż pod sutkiem jest powiększony gruczoł z jakąś substancją, jak to mocniej dwa razy naciśniesz to ta substancja sie chyba gdzies tam rozlewa albo znika i ten gruczoł na jakies 20 sekund staje sie normalny i nie widac większego sutka, to ze boli to trudno, ale przy przebieraniu mozna se nacisnąć...
poza dojrzewaniem moze to byc skutek tego ze masz tam tluszcz i przez to są takie spuchnięte