mam taki sam problem jak ty i od dwóch tygodni regularnie wydzieline. mam nadzieje ze nie dostane okresu !! piersza wydzieline mialam w wakacje w 2005 roku. ale mam jeszcze male cycki i mam jeszcze nadzieje ze to nie to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 20:05
ja mam juz wydzieline chyba od poczatku 5 klasy ;/ nieprzyjemna sprawa, a wkladek nosic nie chce bo to niewygodne. no a na poczatku wrzesnia dostalam taki jakby okres bo przez 9 dni mialam jakies brazowe plamy. czyli to bylo okolo 1,5 roku po pojawieniu sie wydzieliny.
Wkładki higieniczne są różne-każdemu pasuję inne. JA lubię naturellla,pachną ładnie, cieniutki i sie nie odklejaja.
No własnie-majtki wysmarowane śluzem może pachną?????????
Racja Nikita. Wkładki a podpaski to zresztą zupełnie inna rzecz (no może niezupełnie ale coś w podobie ;P) tyle,że podpaska jest dużo grubsza i czasami szersza a wkładka jest cieńsza i "szczuplejsza".Na obfity okres wkładek nie polecam,i tak miałam potem całe majtki brudne bo wkładka "za szczupła". Co najwyżej polecam pod koniec miesiączkowania
Czy nie można takich postów zabronić w regulaminie?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer