Cześć !!
(M)mam 13 lat, waże 36 kilo i mam dopiero 145 centymetrów wzrostu. (L)ludzie naśmiewają się ze mnie. (W)wszyscy się ze mnie śmieją. (G)gdy mam lekcje w klasie naprzeciwko zerówki chłopaki zawsze mi mówią, że jestem taka jak oni i tam jest moje miejsce. (D)dodam jeszcze, że śmieją się także z mojego biustu. (M)mam 65 pod i 71 w biuście. (N)nie odznacza mi się wcale, bo mam duży wystający brzuch. (G)gdy nało(ż)rzę stanik do prześwitującej bluzki gadają a po co ci on ??. (P)pom(óż)urzcie co mam im odpowiedzieć na takie dogryzanie i co zrobić by urosnąć i żeby urósł mi biust. (Z)z góry dziekuję za pomoc !!!
Jeszcze urośniesz, codopiero sie rozwijasz, biust też w pore urośnie.. masz jeszcze kilka lat aby Ci urósł. A to, że nosisz stanik to co w tym zlego? .. nie przejmuj się chłopakami, to tylko zwyczajne dzieci. A nie wiem co możesz dokładnie powiedzieć, możesz też im jakoś dogryźć na temat tego co oni mają .. ich penisa .. w stylu np. '' Ja mam małe, ale przynajmniej mam a u Ciebie to nic nie ma'' .. nie wiem xD .. bo ja takimi rzeczami się nie przejmuje i innych tekstów używam, ale to wszystko na spontan ;p . A biust jak już pisałam, urośnie.. nie martw się, a żeby to przyśpieszyć to raczej nic na to nie poradzisz.. trzeba tylko cierpliwie czekać ;p
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 16:50
Co do biustu to tak jak pisze kasia0001, musisz czekac niestety Ja mam ten sam problem tylko ze mnie sie nie nasmiewaja. Chlopakom mozesz powiedziec np."A ty wcale mutacji głosu nie masz" czy cos w tym stylu, bo ty przeciez biust juz troche masz (z reszta tak jak ja), a jesli ten koles nie ma mutacji to mozesz tak powiedziec. A ze wzrostem to mozesz isc do lekarza. Moja kumpela ma 13 lat i tez jest taka niska i dostaje hormony. Moze dostac nawet taki ze urosnie 30cm ^^ ale ona tego nie chce. Ja tez bym nie chciala na jej miejscu. Wiec moze dostaniesz cos ze urosniesz 10 lub 20cm. Nie wiem. Musisz poradzic sie z mama czy tata i isc do specjalisty bo lepiej z tym nie zwlekac (nie chodzi tu o zadna chorobe). A tak w ogóle to chodzisz do 1 gimnazjum?
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 18:27
W Twoim wieku byłam niższa.
Chodzisz do 6 klasy czy 1 gim.?
A w te literki bawi się Nikita.
Ja bym chyba dostała oczowklęsu od tego.
Ale jak kto lubi...
Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 19:13
Mała kobieta to dobra kobieta, jakbyś była wysoka to byś narzekała że chłopaka nie możesz znaleźć, bo za niscy są, a z niskim to wstyd.
Biust - 13 lat masz, dziewczyno, miej litość.
I na koniec, to co lubię mówić - Masz 13 lat i jeszcze się do docinków nie przyzwyczaiłaś? Nic nie odpowiadaj, bo przyjdzie moment w którym będziesz mogła mu jedynie po ryju dać, a nie dasz rady...