Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 17:16
a dlaczego chcesz przytyc? chociaz chyba jestes chuda przy twoim wzroscie i by sie troche przydalo
ale nie mozesz nic na siłe. jak bedziesz duzo jesc to bedziesz miala tłuszcz zamiast ladnej kobiecej figury. moze po prostu zapisz sie na silownie czy gdzies i dorób mase mięśniową. ona doda ci wiecej kg, a brzuszek i cialo bedziesz miec ladne
ale napisz ile masz lat i czy masz juz miesiaczke.
czy gdzies i dorób mase mięśniową. ona doda ci wiecej kg, a brzuszek i cialo bedziesz miec ladne
Przypominają mi się "seksowne" kulturystki...
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 17:52
Fuj te kulturystki sa ochydne <bleee> one mysla chyba ze sa ladne dzieki swoim miesniom a tak naprawde wygladaja jak faceci. Tak nie do tematu to faceci za mocno umiesnieni nie są dla dziewczyn ładni. Moze dla niektorych tak. Ale np. taki Pudzian- to ladny jest o polowe mniejszy w miesniach koles || Mi nie chodzilo o to zeby Aneta007 zrobila z siebie "to coś" ale zeby pocwiczyla nad cialem a wtedy przybieze na wadze bo miesnie jej "urosna". Mam nadzieje ze Aneta nie przesadzi i nie zrobi z siebie takiej kulturystki ^^ No chyba ze chce...
Nie wiem czy to jest skuteczny sposób, ale wiele osób próbowało mi pomóc lecz ja się poddałam i żadnych eksperymentów nie wykonuję ;]] ..ale może Ci się uda, jeśli to cokolwiek pomoże ;p :
Np.Sniadanie:1 duzy jogurt jagodowy albo bananowy,płatki kukurydziane z mlekiem,pieczywo czosnkowe(4 kawalki) lub jajka na bekonie,biała kiełbasa,frytki. Obiad:schabowy z frytkami, spaghetti bolobnese.mozesz w ciagu dnia pijac cappuccino z cukrem,sok pomoaranczowy z kartonu,jogurty i kefiry.procz tego czekoladowe rogaliki,czekoladki,jak bedziesz glodna chleb z dzemem
Musisz jes duzo nabiału .. w sensie .... joguhrty, maslanki, kefiry... najlepiej jesc to z bananem...i ten posilek okolo 3/4 razy dziennie ...
na obiad codzinnie jesc kurczaka... kurczak czyli inaczej mieso... musisz jesc duzo miesa, a do tego jesc rowniez duzo nabiału ...
Makarony, owsianka, ...
i tak gdzies np. przez cala zime ;] caly czas jesc to samo... nie przerywac cyklu ... !! ..
Ogólne założenia diety pozwalającej przytyć kilka kilogramów są takie same jak zasady racjonalnego żywienia:
- zjadaj dziennie 4 - 5 posiłków, regularnie co 3-4 godziny, najlepiej o tej samej porze
- aby pobudzić apetyt, przed posiłkiem wypijaj szklankę soku
- codziennie zjadaj owoce i warzywa
- unikaj fast foodów, potraw smażonych i tłustych, które są niezdrowe i długo zalegają w żołądku
- zrezygnuj z napojów gazowanych i bardzo ostrych przypraw, które podrażniają żołądek
- po obfitym posiłku pozwól sobie na półgodzinny spokojny wypoczynek (np. drzemkę).
W codziennej diecie uwzględniaj przede wszystkim węglowodany (białe pieczywo, kasze, makarony, kluski). Twój codzienny jadłospis musi zawierać około 3500 kcal, z czego połowę powinno przypadać właśnie na węglowodany. Ich nadmiar łatwo przekształca się w tkankę tłuszczową
To wszystko co znalazłam, trochę się powtarza
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'