Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 22:08
Monik okres juz masz? Chyba nie bo masz 11 lat. Ale moja kolezanka miala tak samo, a kiedy dostala okres i jadla tak samo jak wczesniej, to sporo przytyla :O
to, ze jesz tabliczke czekolady to nie ma nic do rzeczy.... Znam dziewczyne ktora jadla czekolade codziennie i schudla 30kg.... kwestia doboru kalori w jedzeniu....
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 22:20
Czarna napisał/a:
to, ze jesz tabliczke czekolady to nie ma nic do rzeczy.... Znam dziewczyne ktora jadla czekolade codziennie i schudla 30kg.... kwestia doboru kalori w jedzeniu....
Heh, ale ja raczej nie jadam tych "lekkich", "fit"
CHoCoLaTE napisał/a:
Monik okres juz masz? Chyba nie bo masz 11 lat. Ale moja kolezanka miala tak samo, a kiedy dostala okres i jadla tak samo jak wczesniej, to sporo przytyla :O
Nie mam, ale to nie ma nic do rzeczy, czy ma się 11 lat. Istnieją skrajne przypadki, kiedy dostaje się w wieku 10.
Z okresem raczej chodzilo o to, ze dziewczyny przed nim wygladaja mizernie ( przyjzyj sie dzieciaką z podstawowki - czasem przechodze kolo podstawowki i biega cos co siega mi ledwo do piersi i moze spokojnie si eschowac za slupkiem ) potem gdy zaczynaja rosnac piersi, powieksza sie miednica itd itd wszystkie cukry i tluszcze zostaja w organizmie, tworzy sie nowa tkanka tluszczowa czyli przybierasz na masie... U mnie jest zupelnie inaczej... dostalam okres majac 11 lat. Zawsze bylam grubaskiem. Wtedy w ogole zaczelam strasznie tyc i przypominac potwora, wzielam sie za siebie i schudlam 30kg mimo, ze teraz mam lekkie problemy zdrowotne to jestem z siebie dumna... bo gdyby nie dojrzewanie to bym schudla o wiele wiecej... mam duze piersi i ogolem ksztaltna figure wiec samo to dodalo mi kg....
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Heh, ale ja raczej nie jadam tych "lekkich", "fit"
Czy chodzi o produkt czekoladopodobny?
Czekolada to czekolada, a nie jakieś fit.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
A nie widziałeś tej reklamy, co goła babka zasłania się "super lekką czekoladą"?
Nie wierzę reklamom. Wierzę za to w maleńkie napisy na odwrotach opakowań.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
O, o, o, dokładnie! :> Jak mi ktoś mówi, jak ja to robię, że jestem taka szczupła, to zawsze odpowiadam "dobra przemiana materii" ^^ Bo jem tyle co inni, czasem nawet więcej, tabliczkę czekolady potrafię zjeść w jeden dzień, a nie przytyję. I to jest baaardzo wygodne :]
Nooo, ja tak miałam. No ale teraz przy 140 wzrostu ważę 35 kilo.Chyba za dużo.... MA ktoś linka do tego, jak obliczyć swoje BMI?