Ja nie obchodzę świąt i prezentów też nie dostaję na gwiazdkę ; ) Ale jak bym chciał, to chyba bym wziął kilka akcentów poprawiających osiągi mego skutera:
ja nigdy nie mam pomysłów, co chce, pewnie dlatego, że nie ma nic takiego, co by mi było teraz potrzebne, dostane pewnie pieniądze, a z wydaniem już nie będzie problemu.
Chcęę aby wymienili mi 2 komputerki w domu i kupili jeden taki w dechęę xD ha xD ale to impossible więc pomińmy ;p.. chociaż po co mi 2 jak moge miec lepszy jeden xD ;p .. tzn. mam 3 komputerki xD .. ale jedeen to brata xD .. oO właśnie.. niech mi kupią taki co mój brat ma laptopa.. z takimi róznymi bajerami na linie papilarne xD
.. albo niech mi zafundują na przyszlosc taki samochod co ma wujeek xD .. na odciski dloni zamiast kluczyka.. no tez na linie papilarne xD
haaa . marzenia.
a tak na serio.. to nie wiem xD .. to co kupią będzie dobrze, oby to było dane od serca
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
Chcęę aby wymienili mi 2 komputerki w domu i kupili jeden taki w dechęę xD ha xD ale to impossible więc pomińmy ;p.. chociaż po co mi 2 jak moge miec lepszy jeden xD ;p .. tzn. mam 3 komputerki xD .. ale jedeen to brata xD .. oO właśnie.. niech mi kupią taki co mój brat ma laptopa.. z takimi róznymi bajerami na linie papilarne xD
.. albo niech mi zafundują na przyszlosc taki samochod co ma wujeek xD .. na odciski dloni zamiast kluczyka.. no tez na linie papilarne xD
haaa . marzenia.
a tak na serio.. to nie wiem xD .. to co kupią będzie dobrze, oby to było dane od serca
na odciski dloni zamiast kluczyka.. no tez na linie papilarne xD
A słyszałaś tę urban legend, że kolesiowi palec ucięli, żeby samochód ukraść?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer