Czesc. mam problem. jak nalezy od kogos z komputera za pomoca tego programu sciagac muzyke??? bo ja dopiero mam ten program i nie wiem jak.
WESOŁYCH ŚWIĄT I ODLOTOWEGO 2007 YORKU
_________________ Kochaj i szalej nie pytaj co dalej...
Opera 9 ma wbudowanego klienta BitTorrent, lepiej ściągnąć Operę, niż program nie służący do niczego innego
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Ściągasz z jakichś dziwnych, niesprawdzonych trackerów. Jeszcze nikt mi nie odradzał Torrenta z uwagi na wirusy. A prędkość ściągania zależy od tego ilu seederów masz. Mi się zdarzało przy popularnych plikach (np. Mandriva z ich oficjalnego trackera) wykorzystywać całą przepustowość łącza. Na pewno szybciej ściągniesz pliki z torrenta niż z ed2k.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer