| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Mam problem...
Autor Wiadomość
Sissa11 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 27 Gru, 2006 16:05   Mam problem... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam problem. Otóż jeżdżę konno i mam problem z miejscem jazdy.
Zaczęłam jazdę w małym osrodku jeździeckim. Nauczyłam sie jeździć stępem i kłusem. Potem znalazłam stajnie gdzieś indziej-profesjonalny ośrodek z sekcją jeździecka i pensjonatem dla koni. Tam zlikwidowałam błędy. Potem pojechałam na jazdę do tego wcześniejszego ośrodka. Miło mi było stwierdzić, że poziom jazd znacznie sie poprawił. Zaczęłam galop. Karnet tam mi sie skonczył. Jeżdze w tym drugim.

I mam problem: która stajnie wybrać? W tej pierwszej jest milsza atmosfera, tereny, poziom jazd sie poprawił...
W drugiej jest zaś kryta ujeżdżalnia i jakby bardziej profesjonalnie. Zauważyłam jednak pewne... niedociagnięcia.Jeździ sie tam ciagle kłusem anglezowanym. Ćwiczebny ttylko na woltach. Zero jazdy bez strzemion.
No a w pierwszej poziom sie poprawił. Jest i była jazda bez strzemion, jeździ sie ćwiczebnym nie tylko na woltach. Są prowadzone jazdy na oklep. I milasz atmosfera.

No i mam ogromny dylemat. proszę o pomoc w podjeciu decyzji i proszę bez głupich komentarzy.

Numer Gadu-Gadu
713939
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Gru, 2006 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie znam sie na koniach, jezdzie itp., ale z twojego postu wynika, ze powinnas zostac w tej pierwszej. M.in. wiecej zalet napisalas wlasnie tej stajni, a tej drugiej wiecej wad. Wynika z tego, ze wiecej sie nauczylas w pierwszej stajni, i ze ją wlasnie wolisz : )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 27 Gru, 2006 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W tej drugiej skorygowałam wady... Ale mam pomysł. LAtem będę jeździc w pierwszej, a zimą i ogólnie w niepogodę w tej drugiej. Chociaż wolałabym zostać tylko w jednej i nie moge podjać decyzji... No ale ja myśle właśnie, żeby w tej pierwszej,ale postanowiłam zobaczyc jeszcze jedną satjnie Smile

Numer Gadu-Gadu
713939
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Gru, 2006 20:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A moze badz jakis czas w pierwszej, a potem pojedz do drugiej i skoryguj bledy i tak az skorygujesz je wszystkie? ^^
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 28 Gru, 2006 11:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To znaczy jak na razie błędy wszystkie mam skorygowane. No a w tej pierwszej poziom się znacznie poprawił i raczej już tam od razu błędy jak zacznę robić będą likwidowane. Albo będę mieszać. Raz pojade tu a raz tu. Albo tak jak pisałam latem w tej pierwszej a zimą w drugiej. Albo wybiorę jedną. Ciężka sprawa...

Numer Gadu-Gadu
713939
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Gru, 2006 12:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najlepiej zima tu a latem tu : )
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 28 Gru, 2006 15:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No też tak myślałam Wink

Numer Gadu-Gadu
713939
piotr123 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 07 Mar, 2007 17:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja bym został na zawsze w tej pierwszej bo w drugiej skorygowałaś błędy a w pierwszej byłaś od początku

Ale to twój wybór
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1848720
Odpowiedz do tematu