Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 09:41 Prezent dla przyjaciółki....
Mam taką prośbę...proszę o doradzenie co kupić przyjaciółce..tak bez okazji . Wybieram się do niej na ferie, spotykamy się raczej żadko, bo mieszkamy daleko od siebie żeby to było coś wyjątkowego. Jakiś mały prezencik...nie wiem książka, pomysłów mi brak . Ma 16 lat . Macie jakieś pomysły?
hmm może coś z niedrogiej biżuterii?? przywieszka słnka, broszka, beansolteka...może jakąś ciekawą młodzieżową książkę? albo płytę z jej ulubioną muzyką...szkatułkę na biżuterię...... cokolweik jej kupisz będzie się cieszyła że o niej pamiętałaś pozdrawiam
Zalezy co lubi i jakie ma zainteresowania, możesz kupić jakas fajną maskotkę, albo jakąś figurkę, może lubi muzykę, gry komputerowe, kolekcjonuje cos, może jakis kosmetyk? Ksiązka to tez dobry pomysł.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Dziękuję Wam bardzo za pomysły. Jutro ruszam na poszukiwania . Hmmm nie wiem pewnie stanie na jakiejś książce, płycie albo może faktycznie szkatułce. Bransoletkę już kiedyś odemnie dostała także nie wiem . Pozdrawiam.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
młodzieżowa książka.. no książka o tematyce młodzieżowej.. no nie przygody misia uszatka tylko np. ,,Szalona Suzie", ,,niech żyje dyslekcja". ,,Jak dwie krople wody".. itd
Nie znam takich książek, ani nikogo kto takie rzeczy czyta, a chyba zaliczam się do młodzieży.
—Michael Shermer