| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
:/ Co mam zrobić?
Autor Wiadomość
gosia_vip Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 17 Sty, 2007 19:44   :/ Co mam zrobić? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewien chłopak pomylił numery. Miał on na imię Marcin miał 18 lat i mieszka około 180 km ode mnie Zaczęliśmy pisać ze sobą. Pisaliśmy z 2 miesiące. Potem kontakt padł. Marcin nie odpisywał na sms-y. Po czasie rozłąki odezwał się i przeprosił. Zaczął wydzwaniać.Marcin mówił że jest szczęśliwy, że przez przypadek pomylił numery, bo poznał interesującą dziewczynę. Jego kumple pisali z moimi kumpelami.Po 3 miesiącach gdy dzwonił do niej wyznał mi miłość.Pewnego dnia napisał ,że za niedługo czas przyjedzie . „Pewnie jakieś jaja sobie robi” pomyślałam. Ale po 2 tyg napisał sms-a o treści „Dziś będzie nasz szczęśliwy dzień. Wreszcie się zobaczymy”.Była szczęśliwa, że wreszcie go spotkam. Ale miałam mały dylemat, gdyż mogłam wyjść z domu na 2h. Mu to nie przeszkadzało, chciał choć tylko mnie zobaczyć.Umówiliśmy się na przystanku. . Gdy przechodziłśmy z koleżakną koło przystanku usłyszałyśmy krzyk „Gosiu!”.Naprzeciwko mnie stali kumple Marcina. Odeszłam na bok z Marcinem. Rozmawialiśmy długo, pocałował mnie namiętnie i prosto w oczy powiedział że mnie kocha.Byłam szczęśliwa, ale także musiałam już iść. Więc pożegnałam się szybko i poszłam. Pisaliśmy ze sobą około 3 tygodni. Po tym czasie Marcin zamilkł…Nie odpisywał na sms-y nie odbierał telefonu. Zamałam się. Gdy zobacze jego zdjęcie, łzy płyną mi po policzkach, a w sercu moim gości smutek i żal..Jakos niedawno sie odezwał i powiedział że nie chce zmarnować mi życia.. Jak mu pisze ze go kocham, to on coś w siensie, że mnie też baardzo kocha, ale boi sie zmarnować mi życia, bo zasłujuje na lepszego chłopaka.. Prosze powiedzcie co mam zrobić?? Bo ja go poważnie kocham Sad

Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 17 Sty, 2007 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może chodzi mu o to, że jest między wami jakaś duża róznica wiekowa??

Może o to, że ma inną??

Może o to, że uważa siebie za złego z jakiegoś powodu??

Może poprostu dobrze przemyślał całą sprawę i chodzi mu o jego dobro??

Sądzę, że to trzecie, nie wie czy zdoła tobie podołać
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Sro 17 Sty, 2007 20:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Brzmi to trochę nie wiarygodnie..nic nie kręcisz?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 17 Sty, 2007 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak on niby miał Cię kochać? Przez sms-y?? hehe....... naiwna jesteś..... chciał się chlopak pobawić czyimis uczuciami i mu sie udało, a Ty to łyknęłas...
Jedyna rada: ZAPOMNIJ O NIM....
on po pierwsze Cie nie kocha..... możesz mu sie podobać albo cos w tym stylu,
po drugie NA PEWNO nie jest Ciebie wart

i pamietaj: Młość nie istnieje, a juz na pewno nie taka.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 17 Sty, 2007 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

brzmi śmiesznie. wprawdzie nie przeczytałam do końca, ale już początek mnie zniechęcił.
Powrót do góry
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 17 Sty, 2007 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A moim zdaniem znalazl sobie inna, taka, od ktorej nie dzieli go tyle km.

Poza tym, stwierdzenie, ze to milosc, jest pochopne. Z tego co pisalas widzieliscie sie tylko raz. Moze i kontaktowaliscie sie ze soba telefonicznie przez iles tam miesiecy, ale nie mozna w tym przypadku mowic o milosci. Milosc rodzi sie z czasem. No i wy przeciez praktycznie wcale sie nie znacie. Nawet jesli napisalas mu o sobie wszystko co tylko mozliwe, to i tak nie mozesz powiedziec ze go zansz. Drugiego czlowieka poznaje sie w trakcie przebywania z nim, a nie piszac smsy.

Wracajac jeszcze do tego dlaczego sie nie odzywa: moze rozczarowal sie toba? Niby wiedzial jak wygladasz i kim jestes ale nie znal cie osobiscie. Moglas zrobic na nim zupelnie inne wrazenie, niz to, ktorego oczekiwal, a teraz po prostu nie wie jak ci to powiedziec i probuje sie wykrecic.

Powodow moze byc mnostwo. My mozemy sie tylko domyslac. Prawdy dowiesz sie tylko od niego (jesli ją z niego wyciagniesz).

Numer Gadu-Gadu
6476170
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 10:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weterani "miłości" się z radami odezwali. Rozkładacie mnie po prostu : ), ale komentować każdego postu mi się nie chce, tak czy kwak, gadacie bzdury, że głowa boli.

gosia - Z natury jest tak, że to chłopak zabiega o względy dziewczyny, więc mniejsza o całą sytuację - Jeśli nie chce, to nie. Sytuacja trochę kijowa, bo i daleko od siebie mieszkacie, i nie macie żadnego sensownego kontaktu, i on dodatkowo starszy sporawo jest, więc nawet specjalnych perspektyw na wywarcie na nim jakiegokolwiek wrażenia nie masz.

Co masz zrobić? Idź na jakąś imprezę, poznaj kogoś innego i się nie martw, prosta rada.
Powrót do góry
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 12:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Weterani "miłości" się z radami odezwali. Rozkładacie mnie po prostu : ), ale komentować każdego postu mi się nie chce, tak czy kwak, gadacie bzdury, że głowa boli.

bzdury? uwazasz ze oni naprade sie kochaja?

Numer Gadu-Gadu
6476170
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 13:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ale komentować każdego postu mi się nie chce

Nie pisałem tego po to, żeby teraz dyskusje zaczynać, bo nie mamy o czym rozmawiać, a dodatkowo nie jest to temat do rozmów na forum. Póki co Wy albo żyjecie w świecie gdzie miłości nie ma i nikt was nie kocha i aż chce się chwycić za żyletkę, albo dokładnie wiecie co to jest miłość, że tworzy się ona długotrwale, ludzie muszą się poznać i tak dalej, i tak dalej.

Każdy daje takie rady jakie zna i jakimi poradzić może, ale co poniektóre posty tu, jak i w wielu innych wątkach po prostu mnie zabiły : )

Btw: Spójrz co Ty piszesz:
Cytat:
bzdury? uwazasz ze oni naprade sie kochaja?

Wierz mi, na wiele rzeczy nie ma aż tak prostych odpowiedzi. Świat nie jest czarno-biały.
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 14:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Póki co Wy albo żyjecie w świecie gdzie miłości nie ma i nikt was nie kocha i aż chce się chwycić za żyletkę, albo dokładnie wiecie co to jest miłość, że tworzy się ona długotrwale, ludzie muszą się poznać i tak dalej, i tak dalej.

Mnie się chce na TO zwracać, znalazł się znawca od siedmiu boleści, wie wszystko o miłości, miał 2 żony i jest po przejsciach.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 23:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

właśnie zwrociłas na TO uwage
ale skad mozecie wiedziec czy to milosc czy nie
to Ona wie lepiej jakie żywi uczucia do niego, a nie wy...ludzie....

Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 13:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mysle, ze :
Albo uzmyslowil sobie, ze jestes jeszcze mlodsza niz sobie wyobrazal
Albo poznal lepsza laske
Albo zgubiil telefon i nie mial numerow
Albo nie chce cie znać
Albo jeszcze cos innego.
Jak sama widzisz, uzasadnien jest duzo. A dlugo juz sie nie odzywa?

Numer Gadu-Gadu
6482031
Aśka_93 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 13:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

powiem wam ze mam kolezanke ktora chodzi z chlopakiem z ktorym gadala tylko przez esy, teraz sa szczesliwa para i ciesza sie ze maja siebie... a tak wogole to wypytaj go dlaczego mu sie juz wszystko odwidzialo... przeciez mialo byc tak pieknie... jesli go naprawde kochasz powinnas odzyskac go nie daj mu odejsc bez wyjasnien... ale nie zran takze jego, on musi wiedziec ze nadal go kochasz i ze zawsze bedziesz o nim pamietac...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6200616
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 22:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi - Ja przynajmniej nigdy nie miałem problemów z powiedzeniem matce że wychodzę na randkę. Nie ośmieszaj się prywatnymi wjazdami na mnie, ok?
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 20 Sty, 2007 12:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Memi - Ja przynajmniej nigdy nie miałem problemów z powiedzeniem matce że wychodzę na randkę. Nie ośmieszaj się prywatnymi wjazdami na mnie, ok?

To wynika z mojego charakteru i sie nie ośmieszam.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu