| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Strasznie się pocę
Autor Wiadomość
padma112 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 05 Paź, 2006 17:27   Strasznie się pocę Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam duży problem.
Okropnie się pocę(mam 12 lat), zaczęło sie to trochę przed latem. Nie ma to nic wspólnego ze stresem, czy gorącem, np. chodzę sobie po boisku( nie biegam, tylko chodzę), jest 12 stopni. No i wielkie plamy. Mam takie napady gorąca, zę w jednej chwili jest mi zimno, a zaraz tak od karku do pach czuje jak mi gorąco. Nie mogę nosić kolorowych bluzek i droższych, bo się niszczą. Antyperspiranty nie pomagają! Czekam, ąż wyschną do suchutka, a potem w szkole i tak plamy. Gorzej jest, gdy trzeba się przebrać na wf, bo te plamy widać!Na razie używam takich tamponów pod pachy, ale wolałabym coś innego, żeby działało.

To nie są małę plamki, które wyolbrzymiam mają srednice około 12 cm.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Livvie Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 05 Paź, 2006 17:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jakich tamponów pod pachy używasz? cz to nie widac pod bluzką jak to wyglada?a na pocenie kup sobie antyperspirant w aptece niepamietam jak sie nazywa.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 05 Paź, 2006 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no za pewne nie takie same tampony, jak się wkłada do pochwy w trakcie okresu.. widziałam gdzieś kiedyś takie "wkładki" pewnie o coś takiego chodziło..
Powrót do góry
Ja14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 07 Paź, 2006 17:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bardzo dobre są olejki: bergamotowy, cyprysowy. ten pierwszy dobrze radzi sobie z bakteriami rozkładającymi pot a ten drugi na nadmierną potliwość.
Powrót do góry
MaGdUrKa94 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 04 Sty, 2007 19:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nadmierna potliwość może też wynikać z nieogolonych pach. Już wyjaśniam Razz Tam,gdzie jest owłosienie szybciej się pocimy. Ja gdy się pierwszy raz pod pachami ogoliłam no to od razu lepiej! I nawet te najgorsze antyperspiranty potem pomagały.
Powrót do góry
Aśka_93 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 20:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez mialam ten problem, wygolilam sobie wloski ale teraz jeszcze szybciej rosna i wogole nie moge sobie dac z nimi rady czy sa jakies sposoby zeby wolniej rosly??
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6200616
rocky_1991 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehh zauwazcie ze on ma 12 lat wiec nawet jak ma to raczej nie w duzej ilosci... tez sie poce ale nie az tak, moze to zalezy od twojej wagi ?? tez mam takie cosik ze nagle mi zimno nagle mi gorąco ;p
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 20:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale co z tego ze ma dwanascie lat. ja tez zaczelam wtedy dojrzewac
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6200616

PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to ze on jest chłopakiem... a wieku 12 lat włosy pod pachami nie wyrastają a jesli juz wyrastają to jest ich bardzo mało i są bardzo krótkie, wiem bo tez kiedys miałem 12 lat ^^
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 20:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale kazdy jest innym kolorem teczy. ty np pozniej dojrzewales a on moze wczesniej
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6200616

PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eeeh poczytaj se o dojrzewaniu chłopaków, ja dojrzewałem szybciej niz wiekszosc, ale są ludzie którzy dojrzewają jeszcze przedwcześnie, tzw. przedwczesne dojrzewanie, ale nawet w tym włosy pod pachami zaczynają sie dopiero pojawiać około 12-13 roku życia, a przy średniej szybkości dojrzewania około 14-16 więc nawet jak mu zaczęły juz rosnąć to uwierz ze nie ma on ich dużo... zresztą moze założyciel tematu sie wypowie w tej sprawie, bo głupio komus wyliczać włosy pod pachami...
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 13:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To jest taki okres, kiedy kazda z dziewczyn tak ma. Dojrzewanie.

Numer Gadu-Gadu
6482031
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aśka_93 napisał/a:
czy sa jakies sposoby zeby wolniej rosly??

Zawsze jak będziesz golić maszynką włosy będą rosnąć grubsze, szybciej itd, użyj kremu do depilacji, ewentualnie depilatora ;p
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Marcia10 napisał/a:
To jest taki okres, kiedy kazda z dziewczyn tak ma. Dojrzewanie.

TO JEST CHŁOPAK!!!!!! Mam to przeliterowac... ? spójrz na płeć obok nicku Neutral
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

rocky_1991 napisał/a:
TO JEST CHŁOPAK!!!!!!

Taaak?

padma112 napisał/a:
wolałabym

Numer Gadu-Gadu
4961269
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi