Ciężko sobie wbić do głowy, że takie statystyki dotyczą osób dorosłych?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 14:43
Ale to kłamie. Przy najniższej wyglądałabym jak kluska, a co dopiero przy tej najwyżeszej. Lol... A przecież ważę tyle ile powinnam.
A jestes dorosla? Masz skonczone minimum 18nascie lat skonczone?
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 17 Sty, 2007 12:05
Nie. Ale co by tu wiek miałby do tego... Jeśli ważę 40 kg i to moja prawidłowa waga, a powinna być 50.83 kg, najniższa to: 42.74 kg, najwyższa dopuszczalna: 57.76. Lol??? A jeśli chodzi o wzrost. Nie jestem wysoka i nie mówcie mi, że jeszcze wzrost odgrywa tu pewną rolę, więc pewnie źle mówię, ale chyba lepiej wiem.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 17 Sty, 2007 15:36
Natalie Hetfield napisał/a:
Ale co by tu wiek miałby do teg
bardzo dużo, bmi jest dla dorosłych, bo ciało dorosłego jednak powinno mieć inną wagę, jest inaczej rozwinięte itd, a nawet jeśli byłabyś starsza, to jest trochę zgodne z prawdą, bo przy takim dokładnym obliczaniu powinno się brać jeszcze wiele innych czynników pod uwagę
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 16:03
Mam znajomą, jest dorosła i ma podobną budowę do mnie. Jak to jest?
Osoby ze 160 cm powinny ważyć średnio 50 kg. Podkreślam: 'średnio'. Ważą nawet coś koło tego i jest ok.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 16:54
no widzisz, a ja ważę przy 161 parę kilo mniej, a jakaś super szczupła nie jestem, a mam koleżanki, które przy prawie takim samym wzroście ważą ponad 50 i wyglądają prawie tak jak ja, nie można tego po prostu wziąć tylko na liczby, rozumiesz?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 12:23
A u mneie biust wciaz rosnie, wiec za duzo nie wazy.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 17:18
nasty_girl napisał/a:
no widzisz, a ja ważę przy 161 parę kilo mniej, a jakaś super szczupła nie jestem, a mam koleżanki, które przy prawie takim samym wzroście ważą ponad 50 i wyglądają prawie tak jak ja, nie można tego po prostu wziąć tylko na liczby, rozumiesz?
Dlatego nie uwzględniam czegoś takiego jak 'liczby'.