| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Prezent urodziny dla przyjaciółki.
Autor Wiadomość
kinia_10 Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 20 Sty, 2007 19:41   Prezent urodziny dla przyjaciółki. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Siemka. Wiem.. ostatnio był podobny temat. Ale.. to będzie trochę inaczej.
Prosze was o pomoc. Moja przyjaciółka ma za tydzień urodziny(14lat). Ja kompletnie nie wiem co jej kupić. Myślałam nad jakąś książką.. Ale po pierwsze nie wiem jaką, a po drugie to jest taki typowy prezent.. Ja chce coś orginalnego.. Na co nie wpadnie nikt inny.. Żeby ją zaskoczyć.. Żeby zrozumiała,że to od serca.. Nie wiem co zrobić.. Mam tylko tydzień. Pomóźcie mi. Ale nie piszcie "Kup to, to albo to".. Bardziej konkretnie.. Prosze o pomysły. Exclamation

Numer Gadu-Gadu
4408987
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Sob 20 Sty, 2007 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja swojej psiapsioli kupilabym(do wyboru:
-cos z bizuterii - wisiorek, pierscionek, kolczyki, jakas sliczna bransoletka moze, teraz takie srebrne sa modne
-śliczny perfumik (jesli znasz jej upodobania co do zapachow to mozesz smialo wybierac)
-Jkais wazonik moze....swiecznik, lub jesli kolezanka lubi to cos z porcelany, jakas figurka lub cos w tym stylu.

Skoro niewiesz jaka ksiazka to lepiej nie kupuj, w kolezanki przypadku bylo tak :Dostala ksiazke, okazalo sie ze juz taka miala o i na dodatek jej sie nie podoala.

P.S. Moze jesli ustalisz z jej rodzicami to zgodza sie na chomika lub inne zwierze?

Numer Gadu-Gadu
6482031

PostWysłany: Nie 21 Sty, 2007 18:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki. Chyba się właśnie zdecyduje na kolczyki. Wiem o jakie lubi nosić.
Tak naprawde ona chce płyte.. Ale nie stac mnie... Tzn.. Ograniczam się do 30 zl, a ty płyta kosztuje z 50.. nie ma sie co dziwić.
No, ale ok.. Dzięki za pomoc Marcia10 z kolczykiami. Ale co oprócz tego? Coś niezwykłego.. Może.. Ale nie wiem co.. Tak naprawde to mój pierwszy pomysł to był duuży miś.. Ale popełniłam błąd i powiedziałam pewniej dziewczynie.. która mi go ukradła..Bywa..
To co jeszcze oprócz kolczyków?

Numer Gadu-Gadu
4408987
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 21 Sty, 2007 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może coś wykonanego własnoręcznie?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138

PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 14:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie zdąrze.. Mam czas do soboty.. Nawet nie.. Ostatecznie w piątek musze coś mieć.

Numer Gadu-Gadu
4408987
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 14:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skoro kolczycki beda powiedzmy do....2o zl mozesz jeszcze dokupic taki sam wisiorek (taki sam wzorek). Jesli kolezanka lubi maskotki, a pewnie tak, mozesz sie skusic na mala przytulake. Najlepiej zeby byla taka milutka. W koncu u mnie one kosztuja okolo 8 zl, mniejsze nawet mniej, u ciebie nie powinny byc drozsze.
Polecam sie na przyszlosc.

Numer Gadu-Gadu
6482031

PostWysłany: Wto 23 Sty, 2007 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może i masz racje.. Ale ona wisiorków nie nosi.. Bardziej koraliniki.. A ma ich maaase. Dzięki za pomoc. Ostatecznie zdecyduje się na maskotkę i kolczyki. Może coś jeszcze wypatrze w sklepie Smile. Dzięki wielkie:*.

Numer Gadu-Gadu
4408987
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Sty, 2007 17:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli jestescie wielkimi przyjaciolkami moglabys jej kupic taki np. kwiat powdzielony na dwa i te czesci sie lacza czy jakis inny ksztalt. Są tez kubki, u nas w klasie pary je sobie kupowaly na walentynki.

Numer Gadu-Gadu
6482031

PostWysłany: Czw 25 Sty, 2007 13:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobry pomysł Smile.
Mój aktualny pomysł to książka i kolczyki. I może ten kubek. Jak wypatrze to moze kupie. Dzięki Ci bardzo. Niedługo ide na miasto:P

Numer Gadu-Gadu
4408987
Odpowiedz do tematu