| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Co o tym myslicie
Autor Wiadomość
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 21 Sty, 2007 21:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aśka_93 napisał/a:
mam nadzieje... czasem jestem taka bezsilna i chcialabym poczuc cieplo jakiegos mena... ktory bymnie pocieszyl pocalowal...

kiedy bylam w twom wieku tez bardzo tego chcialam, a pozniej jakos przestalo miec to dla mnie takie duze znaczenie i wtedy poznalam takiego "mena" Wink a propo niesmialosci - wiele dziewczyn osmiela sie kiedy zaczyna chodzic z jakims chlopakiem bo wtedy czuja sie takie piekne i wierza ze potrafia zrobic wszystko Wink milosc dodaje skrzydel Smile

Numer Gadu-Gadu
6476170
Aśka_93 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 21 Sty, 2007 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

za mna nikt sie nie oglada a przeciez nie jestem brzydka...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6200616
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 21 Sty, 2007 21:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aśka_93 napisał/a:

nie chce sie powtarzac ale 3 lata temu myslalam dokladnie tak samo, a jednak bylo inaczej Wink napewno wielu chlopakow sie za toba oglada tylko tego nie zauwazasz Wink glowa do gory. masz jeszcze na to duzo czasu. wiekszosc moich kolezanek miala pierwszych takich powaznych chlopakow w wieku 15-17 lat Smile

Numer Gadu-Gadu
6476170
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Nie 21 Sty, 2007 22:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aśka_93 napisał/a:

może Oni uwazają, że jesteś brzydka?

Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 00:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niedobijaj dziewczyny Smile

Numer Gadu-Gadu
2551311
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 10:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

madźźź - skoro masz 14 lat a on 16 to spoko, pewnie sie bedzie chcial umowic Wink Ale lepiej zacznij z nim najpierw na przerwach gadac.

A ja mialam chyba 3 chlopakow w ciagu mojego 13 - letniego zycia, ale jeden byl taki bardziej prawdziwy Wink Lecz byly tylko na przywitanie i pozegnanie takie buziaki w usta i nic wiecej. Tez sie nigdy nie calowalam i tez nie jestem brzydka, a chyba nikt na mnie nie zwraca uwagi. Jest paru, ale to tak tylko "podoba mi sie ona" i nic wiecej.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 12:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mhm... Tak jak poprzednicy radzę Ci, abyś najpierw z nim pogadała. Na pewno raźniej będzie Ci podejść do niego, kiedy będzie z nim rozmawiał jakiś Wasz wspólny znajomy, wtedy będzie łatwiej się dołączyć do rozmowy Wink Kiedy widzisz Go na korytarzu powiedz "cześć" (w sumie to chłopak powinien pierwszy to powiedzieć, ale może jest nieśmiały lub niepewny, czy ty Go "lubisz"...) i uśmiechnij się. Potem będzie już z górki Wink
A propos chłopaków... Nie licząc tego w przedszkolu ( ^^ ), miałam jednego przez dzień i drugiego (obecnego) hm... od czerwca do chwili obecnej Wink

Numer Gadu-Gadu
4961269
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 14:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Raz kozie smierc. Mysle tak samo jak poprzedniczki. Najpierw poprosc kolezanke, aby was jakos zblizyla do rozmowy, potem ty np. powesz, ze jutro w kinie jest super film. I spytaj sie czy vbedzie chcial z toba pojsc.

Zdaj relacje w waszej "randki" Wink

Numer Gadu-Gadu
6482031
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 16:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opetana wredna jestes
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6200616
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 16:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mysle ze to za slabe okreslenie. To, ze ty moze i jestes ladna to nie znaczy ze inni nie omga. Nie mowie tutaj o sobie, ale moze ona jest? Skad wiesz? Mysle, a nawet jestem przekonana ze jest ladniejsza od ciebie!

Numer Gadu-Gadu
6482031
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 16:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie mowie ze jestem najpiekniejsza na swiecie i wogole bo tak mie jest ale takze nie jestem brzydka moge dac wam nick i zobaczycie mnie... moze dopiero wtedy moglybyscie mnie oceniac!!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6200616
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 16:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ok, chetnie zobacze foto

Numer Gadu-Gadu
6482031
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 17:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jezu, dzieci, nie pogryźcie się, bo wam kagańce kupię...

Chłopacy w waszym wieku (To do tych co to za nimi nikt się nie ogląda) są stosunkowo nieśmiali w stosunku do dziewczyn, i nieuniknione są problemy z "Tą pierwszą". Fakt, że dzisiaj jest internet i wszyscy zasięgają rady "super doświadczonych" 6-cio latków to już inna, trochę negatywna sprawa.

Nie powinnaś wyskakiwać z tym filmem, jak i nie powinnaś rozpoczynać waszej znajomości w szkole - Dlaczego?

1) Chłopak/dziewczyna w szkole/klasie to katorga, męczarnia i cholera wie co jeszcze, no ale twoja wola : )
2) To chłopak ma adorować i latać za dziewczyną, a nie odwrotnie. Nic mnie nigdy w życiu tak nie drażniło jak dziewczyna która próbuje mnie poderwać... Co to niby ma być?

A tak btw, to naprawdę, gdyby nie było internetu to wszystko byłoby piękniejsze, szczególnie dla młodych ludzi. Eeee tam, gdzie to przeżywanie tych kolejnych stopni, od miłości 5-cio latka, do 20-o? O kant [cenzura] rozbić to teraz, dziewczyna ma 15 lat, idzie na forum, ciągnie gościa do łóżka a potem siedzi i smęci że było do [cenzura] : )
Powrót do góry
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 17:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Jezu, dzieci, nie pogryźcie się, bo wam kagańce kupię...

Chłopacy w waszym wieku (To do tych co to za nimi nikt się nie ogląda) są stosunkowo nieśmiali w stosunku do dziewczyn, i nieuniknione są problemy z "Tą pierwszą". Fakt, że dzisiaj jest internet i wszyscy zasięgają rady "super doświadczonych" 6-cio latków to już inna, trochę negatywna sprawa.

Nie powinnaś wyskakiwać z tym filmem, jak i nie powinnaś rozpoczynać waszej znajomości w szkole - Dlaczego?

1) Chłopak/dziewczyna w szkole/klasie to katorga, męczarnia i cholera wie co jeszcze, no ale twoja wola : )
2) To chłopak ma adorować i latać za dziewczyną, a nie odwrotnie. Nic mnie nigdy w życiu tak nie drażniło jak dziewczyna która próbuje mnie poderwać... Co to niby ma być?

A tak btw, to naprawdę, gdyby nie było internetu to wszystko byłoby piękniejsze, szczególnie dla młodych ludzi. Eeee tam, gdzie to przeżywanie tych kolejnych stopni, od miłości 5-cio latka, do 20-o? O kant [cenzura] rozbić to teraz, dziewczyna ma 15 lat, idzie na forum, ciągnie gościa do łóżka a potem siedzi i smęci że było do [cenzura] : )

Dodam ze najczesciej jest w ciazy.

Ojej, tutaj nie ma zadnego 6 latka, najmlodsza osoba tutaj to o ile sie nie myle 8-mio latek, ale on nawet nie umie pisac postow. Z tego co przeczytalam w postach wlasciciela tego tematu to to jest miłosc ze wzajemnoscia dla obu stron. Kazdy moze to rozumiec w inny sposob.

Numer Gadu-Gadu
6482031
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 17:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Marcia10 napisał/a:
to to jest miłosc ze wzajemnoscia dla obu stron

Na pewno nie jest to miłość bo oni się nie znają.

Shaunri napisał/a:
A tak btw

Powiedzcie co znaczy to BTW, bo ja nigdy nie wiem xD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu