Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pon 22 Sty, 2007 20:50 opalanie
Slyszalam ze w niektorych gabinetach kosmetycznych albo podobnych miejscach, w specjalnych kabinach spryskuja ciało samoopalaczem aby opalenizna byla rownomierna. Czy ktos wie moze jak nazywa sie taki zabieg? Chcialabym to wyprobowac ale nie wiem nawet o co pytac i gdzie.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Wysłany: Pon 22 Sty, 2007 22:31
nasty_girl napisał/a:
a co ci po kremach do opalania, jak niby zimę mamy?
bo jak ide na jakas impreze to odslaniam troche cialka. zreszta nawet jesli nie odslaniam to lubie czuc sie piekna, a nie bedac opaloną jakos nie potrafie.
Wysłany: Pon 22 Sty, 2007 23:18
nie. chodzi mi o zabieg ktory wykonuje sie w gabinetach kosmetycznych albo podobnych miejscach: wchodzisz do kabiny (na stojacą) i spryskuja cie specjalnym samoopalaczem. dzieki temu opalenizna jest trwalsza i rownomierna (nie ma smug tak jak to zwykle bywa kiedy sama sie posmarujesz).
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Wto 23 Sty, 2007 11:01
Heh, prezed oczami staje mi teledysk Pink - Stupid Girl, kiedy to jedna z nich właśnie idzie na takie opalanie ^^ (żeby nie było, joasia1990 nie mam nic do Ciebie ; ) )
Popytaj u kosmetyczek w Twoim mieście i u znajomych, może coś wiedzą na ten temat.