Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007 18:56
Mozna. A poza tym błonę dziewiczą mozna też stracic jeżdząc na rowerze albo wykonując jakies zwykłe ćwiczenia na wfie (to zalezy od jej rodzaju bo jesli jest gruba to jest to raczej nie mozliwe). Niektóre dziewczyny tez wcale jej nie mają albo tylko częsciowo.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
A poza tym błonę dziewiczą mozna też stracic jeżdząc na rowerze albo wykonując jakies zwykłe ćwiczenia na wfie
To sa takie bzdety że nie wiem, i pewnie przeczytałaś to na jakiejś stronie z głupimi poradami, a fuj.
Taki przypadek- nie wykluczam- może sie zdarzyc ale raz na milion a nie "można stracic jeżdząc na rowerze"
Autorko nie słuchaj. Jeśli chodzi o palec to też nie jest wykluczone, ale chyba tylko wtedy jakbyś go sobie pchała całego, aż do bólu i mocno- wtedy można.
A co to za różnica, czy błona jest przebita czy nie?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Ja np nie stracilam blony podczas pierwszego stosunku, ani przez wkladanie sobie czegos do pochwy. Nie wiem kiedy to nastapilo.
No ja tym bardziej
joasia1990 napisał/a:
Nie wchodze na strony z glupimi poradami
To skąd wzięłas rower i ćwiczenia ? Z głowy ? Jak tak no to respect dla bujnej wyobraźni Bo to trzeba być naprawde bardzo, bardzo delikatną żeby przerwać sobie błonę ćwicząc na wfie.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007 21:25
Cytat:
To skąd wzięłas rower i ćwiczenia ? Z głowy ? Jak tak no to respect dla bujnej wyobraźni Bo to trzeba być naprawde bardzo, bardzo delikatną żeby przerwać sobie błonę ćwicząc na wfie.
pisalam wczesniej ze wiele osob mi to mowilo (nie kolezanek). i wiele dziewczyn ma cieniutkie i "dziurawe" blony dziewczicze, ktore bardzo latwo przerwac.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."