Ani Mru-Mru – popularny kabaret z Lublina. Obecnie tworzą go Michał Wójcik, Marcin Wójcik (założyciel i pomysłodawca) i Waldemar Wilkołek. Kabaret ten powstał we wrześniu 1999. Michał i Marcin nie są braćmi.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 14:56
To po jakiego w telewizji mówią, że są rodzeństem?
To po jakiego w telewizji mówią, że są rodzeństem?
Ja słyszałem w telewizji jak dementowali
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Źródłami dochodów telewizji są reklamodawcy, w mniejszym stopniu konkursy sms, a w przypadku telewizji publicznej dochodzi abonament RTV.
Programy z plotkami raczej nie są zbyt dochodowe, mają za małą oglądalność. Lepiej sprzedają się telenowele i programy typu Taniec z gwiazdami.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 20:43
Oglądałam nieraz kabaret Ani Mru Mru i przed ich występem rozmawiały jakieś 2 babki również w formie skeczu, przedstawiające ich kabaret. Mówiły o przystojnych braciach...
W takim razie po co mówią w telewizji, że są rodzeńswem? Z różnych ust wydobywa się ta "plotka".
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 21:01
Natalie Hetfield napisał/a:
Oglądałam nieraz kabaret Ani Mru Mru i przed ich występem rozmawiały jakieś 2 babki również w formie skeczu, przedstawiające ich kabaret. Mówiły o przystojnych braciach...
No fakt, mówią... Ale w wywiadzie z nimi pisze, że nie są braćmi, tylko mają przypadkową zbieżność nazwisk.