Tak jak w temacie. Mam takie wrażenie, ze forum zamiera. BArdzo mało nowych tamtów, posty te same od wieków...
Co o tym myslicie, wy którzy pozostaliście jeszcze żywi?
Oj robicie problem z niczego. Rok temu tez byl taki zastuj ze czasami przec caly dzien nie bylo zadego posta. A któregos dnia wchodze, patrze, a tu tyle nowych postów ze az czytac sie nie chcialo. Jestem na tym forum 4 lata i odkad pamietam, zawsze zdarzaly sie takie okresy. Zreszta wezcie tez pod uwage ze wiele osob ma ferie i np wyjechali gdzies gdzie nie maja dostepu do netu. A Ci ktorzy sa dopiero po feriach maja nawal pracy w szkole i nie maja czasu zeby tu zajzec. Proste!
[ Dodano: Sro 31 Sty, 2007 ]
A poza tym modom troche luzu tez sie nalezy
[ Dodano: Sro 31 Sty, 2007 ]
Jak tak bardzo sie tym przejmujecie to wejdzcie w statystyki.
Podam przyklad: lip 06 - 786 nowych postów, sier 06 - 1889 nowych postów.
paź 04 - 3983 nowych postów, lis 04 - 8395 nowych
Zreszta w tym miesiacu bylo prawie 2 tys postow wiec to raczej dobry wynik
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
A ci którzy jeszcze nie mają ferii cierpią na brak weny z przemęczenia.
Osobiście wolę, żeby było choćby 5 postów dziennie, ale sensownych, a nie jak czasem się zdarza - kilkadziesiąt postów o niczym.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Za reklamy trzeba placic. Ewentualnie użytkownicy mogą zamiescic link do forum na swoich stronach, blogach itd. Ale chyba lepiej jesli bedzie mniej postów, za to sensownych, niz cale mnostwo nic nie wnoszacych, powtarzajacych sie (typu: pomocy mam zbyt maly biust!kiedy mi urosnie?) albo odnawiajacych stare tematy, w ktorych problemy juz dawno rozwiazano.
I nie robie szumu tylko tlumacze Ci żebys sie nie martwiła bo to normalne. Chyba na kazdym forum zdarzaja sie takie sytuacje
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Ale chyba lepiej jesli bedzie mniej postów, za to sensownych, niz cale mnostwo nic nie wnoszacych, powtarzajacych sie (typu: pomocy mam zbyt maly biust!kiedy mi urosnie?)