Niekoniecznie. Dla ans jest to nudne i monotonne, ale dla nowych użytkowniczek nie, bo są nowe. Dla nich ważny jest ich temat, a nie setki innych.
Słupek ma rację, lepiej kilka sensownych niż multum beznadziejnych. Pamiętam, jak kilka miesięcy temu użytkownik/użytkowniczka o nicku "stulejka" napisał/a ponad sto postów, z których większością z nich była taka fioletowa morda. I co? Nikita miała dużo do roboty, bo musiała to usuwać. I po co takie dużo postów?
Cytat:
nowego moda nietrudno znaleźć.
Podaj porpozycję 5-ciu osób, poparte argumentami. Zobaczymy czy tak łatwo.
Owszem, ja też miałabym może ze dwie, trzy propozycje, ale też trzeba zważać na to, czy ta osoba to chce.
Ja na przykład (wiem, niemozliwe) uważam że się nadaję, a zresztą moderuje na forum mojej szkoły więc mam wszystko opanowane. Może zbyt długo tu nie jestem 118 postów, ale dar żądzy władzy mam. :] A poza tym mam sporo wolnego czasu a przed kompem i tak nie ma co robić. Sama juz chyba regulaminu nie łamię, nie mam żadnych ostrzeżeń, jesli się w cos angazuję to mocno i staram sie to wykonać jak najlepiej moge.
^..^
Sissa11 to nie wina forum. Forum daje tylko możliwość wypowiedzi. Nudno? To zamiast narzekać rzuć ludziom ciekawy temat do dyskusji. Zainteresuj czymś innych. Najłatwiej zwalić wszystko na coś czy na kogoś. Jeśli każdy będzie oglądał się na innych to będzie nudno. Na każdym forum tak jest. Przecież to ludzie tworzą forum - Ty również.
Memi, faktycznie, jesteś trochę za krótko. I, o ile sobie przypominam (oraz poprawiam pamięć spojrzeniem na Twoje stare posty), na początku, kiedy pojawiłaś się na forum, nie miałaś do nas zbyt dużego szacunku.
[ Dodano: Czw 01 Lut, 2007 12:19 ]
Cytat:
Monik, Ty też krótko jesteś dosyć ; P
Masz rację, niedługo po mnie pojawiła się Memi, ale mnie mogliście lepiej poznać, bo piszę trochę więcej niż ona. A wtedy, kiedy zostałam modem, Memi chyba w ogóle się nie udzielała.
Sissa11 to nie wina forum. Forum daje tylko możliwość wypowiedzi. Nudno? To zamiast narzekać rzuć ludziom ciekawy temat do dyskusji. Zainteresuj czymś innych. Najłatwiej zwalić wszystko na coś czy na kogoś. Jeśli każdy będzie oglądał się na innych to będzie nudno. Na każdym forum tak jest. Przecież to ludzie tworzą forum - Ty również.
Ale nie o to i chodzi!
Zwyczajnie nikt nie pisze nowych postów, zero nowych tematów... JAk jjuż jakiś sie pojawi to gadak ze taki już był... Jest tak sennie po prostu.
Od kiedy ja widzę "chrupiące nóżki"... hehe
Jan ie mam pomysłu jak ożywić.
Chyba ze zaczne znowu pisać o stanikach, wywołam pwszechne oburzenie, i będzi mnóstwo kłótni
Żart
Memi, faktycznie, jesteś trochę za krótko. I, o ile sobie przypominam (oraz poprawiam pamięć spojrzeniem na Twoje stare posty), na początku, kiedy pojawiłaś się na forum, nie miałaś do nas zbyt dużego szacunku.
Wy do mnie o ile sobie przypominam również. Ale już wam wybaczyłam.