Ja sie zwierzam mojej przyjaciolce i pamietnikowi ;P
Pamietnikowi?
O w zyciu.
Nie sądzisz że to głupota?
Pisać pamiętnik...
Po co to komu i na co?
Niedość że dziecinne to całkiem bez sensu. Jak można pisać "zeszytowi"
"Kochany pamiętniku! Przepraszam, że tak długo nic nie pisałam, ale byłam bardzo zajęta."
A czy pamietnik zawsze musi sie zaczynac "kochany pamietniczku" ?
Ja pisze.... juz chyba 7 zeszyt leci... Pisze bo lubie, bo sa rzeczyktorych nie chce mowic innym ludzia a musze sie gdzies wygadac...
Obecnie pisze pamietnik skierowany do mojego chlopak.... Zapisuje w nim nasze wspaniale mysli i chwile... tak jakbym mowila to do niego... jak skoncze to dam mu do przeczytania...
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 11:01
^^ fajny pomysł.
Ja już piszę 3 zeszyt i się kończy. No, ale można powiedzieć, że 4, bo miałam jeszcze jakieś kalendarze, w których mało pisałam, ale pisałam ;P
A tyCzarna ile miałaś lat jak zaczęłaś pisać pamiętnik?
Bo ja miałam 10.
ja mam 5 przyjaciolek i zawsze sie nim zwierzam i one naprawde mi pomoga. ja nie pisze pamietnikow bo moja mama to by napewno je znalazla. a juz o mojej siostrze to nie ma co mowic jest troche wscibska i czyta nawet prywatne rzeczy
_________________ Kochaj i szalej nie pytaj co dalej...
Moj brat kiedys znalazl moj stary pamietnik. Było tam napisane cos zwiazanego z moim kumplem... albo jego wpis nawet w moim pamietniku, nie pamietam juz dokladnie. w kazdym razie ja nigdy nei chodzilam na balety a tam bylo cos o zabawie na nich napisane i moj brat chodzil i sie smial, ze jak ja sie cvhwale ze chodze na balety a przeciez nigdy nie bylam. Fajnie bylo go uswiadomic, ze to nie moje slowa i "czyny"
Kiedy zaczelam pisac? Mhhh od mojej pierwszej milosci czyli... ( aj musze znalesc pierwszy pamietnik bo nie pamietam w ktorym to roku bylo.... ) wakacje 2003r.
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 11:54
Mam 3 przyjaciólki są kochane, ale troche nie lubią mojego chlopaka, co w sumie jest troche smutne, bo myslalam ze go polubia i bedziemy mogli robic wspolne wypady. Oczywiscie chlopakowi tez sie zwierzam ;P ale ja bym nie mogla mu powiedziec o wahaniu uczuc co do niego jednak ^^
Też pisze pamiętnik od czasu do czasu. Ale jak widze swój pamietnik, który pisalam majac jakies 10 lat... po prostu wydaje sie ze mialam strasznie glupie problemy i ubogie slownictwo ;P (troche sie rozwinelam od tego czasu, pocieszajace ^^).