Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 11:24 Black styl u dziewczyn.
Co sądzicie o dziewczynach wykolczykowanych, ubierających się na czarno i chodzących w glanach lub w trampkach? Podoba się wam to u dziewczyn? Czy uważacie to za totalny brak gustu i pozerstwo?
Moim zdaniem jeśli dziewczyna nie przesadza z tym black stylem to nic do tego nie mam. Wykolczykowanie to dla mnie już jednak przesada. Po prostu co za dużo to nie zdrowo.
A glany - owszem - podobają mi się u dziewczyn i u chłopaków.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 11:33
Jeśli czują potrzebę ubrania się w takim stylu, jeśli im się to podoba, to ok. Niektóre takie ubrania też są całkiem ładne.
Wykolczykowanie mi się niezbyt podoba. Spójrzcie na Michała Wiśniewskiego - gdyby nie rysy twarzy, wyglądałby (dzięki włosom) jak kobieta - czy podobało by się to wam u dziewczyny? Bo mi nie.
Ok, jak ktoś ma w nosie, w pępku itd. to ok, jak się tak podoba to niech będzie, ale przekłuwanie całej twarzy (no, niedokładnie całej) jest z lekka obrzydliwe. Zwłaszcza u kobiet.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 12:02
Podoba mi się taki styl, ale bez kolczyków i glanów. Trampki sama noszę. Fajnie wyglądają.
Podoba mi się jak nie ubierają się całe na czarno, tylko np. czarny, szary, biały, czerwony itp.
U chłopaków taki styl mi się niezbyt podoba.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 12:33
Ja nie mam nic przeciwjko. Ale osobiscie nigdy bym sie tak nie ubrala bo to do mnie nie pasuje, a poza tym wtedy napewno nie podobalabym sie mojemu chlopakowi.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 14:25
Ekshibicjonizm, a już jak słyszę jak młode dziewczyny przechwalają się która to nie jest "bardziej inna", superowo bardziej "zakręcona" to aż mnie skręca.
Osobiscie nosze glany, trampki ( czarne tylko i wylacznie ), czarne bluzki i ciemne spodnie, czarne kurtki, mam kolczyka w jezyki i 8 dziurek w uszach ( nosze tylko kolczyk w jezyku i jednego kolczyka na samej gorze ucha )
Ale mhh jak to stwierdzil moj brat, czas dorosnac.... glany nosze zawsze na zime i jak wychodze w teren ( do lasu ), teraz juz wolne nosic normalne eleganckie bluzki, eleganckie czarne lub biale spodnie, szpilki albo koreczki itd itd z czasem ten "black styl" ludzi sie. Mi sie znudzil po 5 latach.
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
mnie sie black styl jak najbardziej podoba w mojej szafie tylko czarne i ewentualnie białe rzeczy glany i trampki wiadomo czarne ( ale glany tylko DIGGERY bo te mnie pasuja) kolczyki mam w pepku dlugi krzyrz na lancuszku i 3 w uszach (1 z prawej 2 z lewej) wiec mi to na reke