Głupie to. Na początku kiedy przyszłam tu już na Forum, był większy luz i było przyjemniej. Teraz jakiś regulamin... Wystarczy już jak jest. To jest Forum. Nie jesteśmy w sejmie. OMG...
W Sejmie wszyscy robią co chcę, a pozostają bezkarni. Rozsądne zasady jeszcze nikomu nie zaszkodziły.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 19:44
mała 13 napisał/a:
a tak w ogóle to niby czemu zabraniac tego w regulaminie ??
Przy usuwaniu postów jest taka tak jakby tabelka, i w niej wybiera się, dlaczego został usunięty, a potem to wysyła się na e-mail osoby, której post został usunięty. No i tam jest do wyboru "post nie wnoszący nic do tematu".
Chyba już rozumiesz?
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Nie 04 Lut, 2007 20:59
Sissa - a możesz opisać dokładnie ten ból (jak boli, w którym miejscu, czy jak sie ruszasz to boli mocniej). Jesteś pewna że to jajniki? Po jakiej tabletce ból przeszedł: rozkurczowej, czy przeciwbólowej?
[ Dodano: Nie 04 Lut, 2007 ]
I jeszcze kilka pytań: masz gorączke? Jakieś dziwne albo nieprzyjemnie pachnące upławy z pochwy? Boli cie kiedy oddajesz mocz? Masz częstomocz?
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Mnie dużo czasu przed pierwszym okresem właśnie na dole bolał brzuch. I to mocno (choć teraz w trakcie okresu boli jeszcze mocniej ). Poradziłam się lekarza i stwierdziła, że to mogło być puste jajeczkowanie.
Mnie w tym miejscu boli od jakiegoś tygodnia a dzisiaj powinnam dostac okres.
Zawsze mnie tak bole przeciętnie tydzień przed.
U mnie to normalka u Ciebie moze oznaczac coś innego.
PozdróFFka:)
To pewnie takie bez uwolnienia komórki jajowej do jajowodu(lecz nie jestem pewna)
Dokładnie tego nie wytłumaczę, ale mniej więcej. Czy czymś się jeszcze obawia? Nie, chyba nie. Puste jajeczkowanie występuje przed I miesiączką. Jajeczko jest już "produkowane" przez organizm, ale nie dochodzi tam gdzie trzeba, czyli do macicy. Zwyczajnie obumiera. Zazwyczaj pierwsze miesiączki odbywają się bez jajeczkowania, a tu jest dokładnie odwrotnie, czyli jajeczkowanie jest, ale miesiączki brak. Heh, jak to wytłumaczyć. W każdym bądź razie to w żadnym wypadku nie jest groźne, czasami tak się zdarza i nie ma się czym martwić. No, może tylko tym, aby nie bolało. A i u mnie właśnie brzuch mnie bolał co dwadzieściakilka dni, czyli co tyle, co ile występuje normalna owulacja. Teraz również odczuwam bóle owulacyjne, czyli taki już mój marny los.
Czyli takie puste jajeczkowanie jest przed miesiączką?A moze zdarzac sie codziennie?
Ciekawe to jest. Pierwszy raz sie spotykam z takim określeniem
Czy to jest jakiś ze zwiastunów miesiączki? Czy to poprostu tak sobie? Zapytaj sie tej ginekolog dokładnie